Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krach Stalowe United
1111 Tactiek 4-1-3-2
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 38.2
redelijk Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Brownhill met de inworp. Mannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Escribà begaat een overtreding. Escribà krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martmaa is nu in balbezit. Piehl verovert de bal door een tackle van achteren. Piehl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
van Lent onderschept slim de pass. van Lent passt de bal zonder na te denken. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Stalowe United 0:1

10e minuut.
Escribà is nu in balbezit. Escribà geeft een lange en hoge pass. Daar is Petragallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Chaves met een sublieme pass. Piehl is nu in balbezit. Petragallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petragallo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Svědínek onderschept slim de pass. van Lent rent richting de bal. Daar is Ciemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek schiet op doel. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tiesuo rent richting de bal. Tiesuo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Martmaa de bal onder controle te krijgen. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek haalt uit met een fantastische trap. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mannino rent richting de bal. Tőkei onderschept slim de pass. Jastrabík is nu in balbezit. Jastrabík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krach - Stalowe United 1:1

39e minuut.
Chaves passt de bal in één keer door. Daar is Piehl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petragallo is nu in balbezit. Piehl onderschept slim de pass. Piehl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Svědínek is nu in balbezit. Zárate speelt de bal door. Tixier controleert de bal met de borst. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Jastrabík de bal. Piehl rent richting de bal. Piehl passt de bal in één keer door. Bożan rent richting de bal. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Stalowe United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 48%, Stalowe United 52%.
FC Krach - Stalowe United 2:1

61e minuut.
Martmaa probeert naar een medespeler te passen. Antičević rent richting de bal. Antičević passt de bal met de wreef. Piehl rent richting de bal. Piehl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
van Lent onderschept slim de pass. van Lent speelt de bal door. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tiesuo geeft een lange en hoge pass. Daar is Svědínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svědínek probeert naar een medespeler te passen. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Escribà passt de bal in één keer door. Jastrabík bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tiesuo ... Strafschop! Jastrabík raakt geblesseerd tijdens het duel. Piehl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Tixier passt de bal zonder na te denken. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Petragallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petragallo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Chaves is nu in balbezit. Chaves geeft een hoge lob. Jastrabík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrabík draait met de bal, schiet en ... Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Stalowe United 3:1

81e minuut.
Badev met de inworp. van Lent is nu in balbezit. van Lent passt de bal zonder na te denken. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tőkei geeft een hoge lob. Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal met de wreef. Piehl rent richting de bal. Piehl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Stalowe United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 50%, Stalowe United 50%.
FC Krach - Stalowe United 4:1