Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowe United Baszta Zawada
4-1-3-2 Tactiek Główna
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 54.8
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Skobel passt de bal in één keer door. Daar is Rodríguez Antón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Antón speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Figallo passt de bal in één keer door. Miklosik is nu in balbezit. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Figallo rent richting de bal. Petragallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ebert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pora de bal. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Baszta Zawada 0:1

20e minuut.
Brownhill geeft de bal voor. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek passt de bal met de wreef. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalowe United - Baszta Zawada 1:1

22e minuut.
Figallo rent richting de bal. Figallo passt de bal in één keer door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Baszta Zawada 1:2

25e minuut.
Sobieszczański geeft de bal voor. Inworp. Ebert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Martmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón onderschept slim de pass. Rodríguez Antón met een sublieme pass. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brownhill raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Oliveira Serra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 61%, Baszta Zawada 39%.
Stalowe United - Baszta Zawada 1:2

49e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo passt de bal met de wreef. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rodríguez Antón rent richting de bal. Rodríguez Antón passt de bal in één keer door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Baszta Zawada 1:3

59e minuut.
Pora kopt de bal weg. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón rent richting de bal. Rodríguez Antón schiet op doel. Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Miklosik geeft de bal voor. Kaverin speelt de bal door. Ebert kopt de bal weg. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ebert is nu in balbezit. Ebert geeft een hoge lob. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora haalt uit met een fantastische trap. Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Baszta Zawada 1:4

78e minuut.
Rodríguez Antón speelt de bal door. Figallo is nu in balbezit. Figallo passt de bal zonder na te denken. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Keqiang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petrač komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 70%, Baszta Zawada 30%.
Stalowe United - Baszta Zawada 1:4