Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baszta Zawada Stalowe United
Główna Tactiek 4-1-3-2
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 36.2
very good Schieten weak
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
van Lent controleert de bal met de borst. Pora rent richting de bal. Sobieszczański onderschept slim de pass. Figallo is nu in balbezit. Figallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Petrač met de inworp. Miklosik rent richting de bal. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 1:0

21e minuut.
Petrač passt de bal zonder na te denken. Ebert speelt de bal door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 2:0

26e minuut.
Keqiang is nu in balbezit. Keqiang geeft de bal voor. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brownhill verovert de bal door een tackle van achteren. Petrač rent richting de bal. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 3:0

30e minuut.
Petrač is nu in balbezit. Miklosik rent richting de bal. Martmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Petrač verovert de bal door een tackle van achteren. Petrač haalt uit met een fantastische trap. Kaverin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 4:0

32e minuut.
Figallo speelt de bal door. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Petrač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ebert met de inworp. Miklosik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobieszczański. Miklosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebert komt bij de bal en schiet. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 30%, Stalowe United 70%.
Baszta Zawada - Stalowe United 4:0

48e minuut.
Keqiang met een sublieme pass. Ebert speelt de bal door. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 5:0

53e minuut.
Pora probeert de bal met de borst te controleren. Petragallo is nu in balbezit. Figallo onderschept slim de pass. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pora rent richting de bal. Figallo rent richting de bal. Martmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Pora onderschept slim de pass. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ebert is nu in balbezit. Ebert geeft een hoge lob. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 6:0

70e minuut.
Ebert passt de bal met de wreef. Figallo met een sublieme pass. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Kaverin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 7:0

74e minuut.
Brownhill verovert de bal door een tackle van achteren. Brownhill speelt de bal door. Skobel is nu in balbezit. Skobel geeft een lange en hoge pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krišpinský is nu in balbezit. Krišpinský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobieszczański de bal. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Keqiang geeft een lange en hoge pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrač rent richting de bal. Petrač haalt uit met een fantastische trap. Kaverin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 8:0

90e minuut.
Petrač rent richting de bal. Petrač geeft een hoge lob. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Stalowe United 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 31%, Stalowe United 69%.
Baszta Zawada - Stalowe United 9:0