Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bear Danzig Grubiorze
Normal Tactiek Mocni Spiżowi
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 39.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Du Rheart verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Butcaru de bal. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Grama rent richting de bal. Grama passt de bal zonder na te denken. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Malczyk is nu in balbezit. Roselló verovert de bal door een tackle van achteren. Roselló passt de bal in één keer door. Čolan is nu in balbezit. Čolan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lebeau is nu in balbezit. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Čolan is nu in balbezit. Čolan haalt uit met een fantastische trap. Popiełuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Grubiorze 0:1

43e minuut.
Aligiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aligiannis met een sublieme pass. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolan draait met de bal, schiet en ... Salapasidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Aligiannis rent richting de bal. Aligiannis passt de bal zonder na te denken. Čolan rent richting de bal. Čolan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 48%, Grubiorze 52%.
Bear Danzig - Grubiorze 0:1

67e minuut.
Grama geeft de bal voor. Aligiannis kopt de bal weg. Čolan is nu in balbezit. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko bokst de bal weg.

75e minuut.
Roselló speelt de bal door. Čolan is nu in balbezit. Met opzet legt Hupperts zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hupperts naar de kleedkamers voor een vroege douche. Čolan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čolan wilt de vrije trap nemen. Paal!

82e minuut.
Mirkowski kopt de bal weg. Roselló rent richting de bal. Kmita maakt een afschuwelijke overtreding. Kmita krijgt een gele kaart. Roselló is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roselló zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Salapasidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolan is nu in balbezit. Čolan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 47%, Grubiorze 53%.
Bear Danzig - Grubiorze 0:1