Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Nozdrzec Czempiony
CRIS +1 Tactiek new
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


6e minuut.
Lewiński is nu in balbezit. Strauts is nu in balbezit. Lewiński onderschept slim de pass. Lewiński draait met de bal, schiet en ... Słabosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 0:1

10e minuut.
Granel Martínez is nu in balbezit. De Prutser onderschept slim de pass. De Prutser geeft een hoge lob. Pyörret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyörret geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Polverino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk speelt de bal door. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tymianek geeft een hoge lob. Jabłko probeert de bal aan de voet te houden. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 1:1

38e minuut.
Lewiński is nu in balbezit. Lewiński passt de bal zonder na te denken. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Słabosz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 48%, Czempiony 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 1:1

52e minuut.
Feyter passt de bal in één keer door. Nowrotek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tymianek. Tymianek krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De Prutser geeft een hoge lob. Daar is Granel Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granel Martínez passt de bal zonder na te denken. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Michalczewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 2:1

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słabosz trapt de bal weg van het doel. Škipina kopt de bal weg. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Słabosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Feyter met een sublieme pass. Daar is Škipina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škipina met een sublieme pass. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Słabosz trapt de bal weg. Feyter kopt de bal weg. Hałaczkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Słabosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Feyter passt de bal met de wreef. Tekgöz is nu in balbezit. Tekgöz geeft de bal voor. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 2:2

83e minuut.
Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škipina raakt geblesseerd tijdens het duel. Škipina met een snel genomen vrije trap. Nowrotek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 2:3

86e minuut.
Iwancewicz probeert naar een medespeler te passen. Feyter rent richting de bal. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk schiet op doel. Michalczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 57%, Czempiony 43%.
Szlachta Nozdrzec - Czempiony 2:3