Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krach iwora
1111 Tactiek a1
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 49.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Darwish passt de bal zonder na te denken. Wars rent richting de bal. Bradło onderschept slim de pass. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - iwora 0:1

6e minuut.
Antičević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzdewicz met een snelle inworp. Darwish is nu in balbezit. Darwish geeft een lange en hoge pass. Paal!

15e minuut.
Zárate passt de bal zonder na te denken. Leroy is nu in balbezit. Leroy speelt de bal door. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Chaves speelt de bal door. Piehl is nu in balbezit. Bożan is nu in balbezit. Bożan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Bradło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darwish rent richting de bal. Darwish passt de bal met de wreef. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Escribà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jastrabík is nu in balbezit. Jastrabík passt de bal zonder na te denken. Bożan is nu in balbezit. Bożan schiet op doel. Sputnik bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Sputnik met een sublieme pass. Leroy speelt de bal door. Klungelig pakt Bradło de bal. Darwish is nu in balbezit. Darwish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Puača rent richting de bal. Puača passt de bal in één keer door. Jastrabík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrabík schiet op doel. Rasobov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 61%, iwora 39%.
FC Krach - iwora 0:1

48e minuut.
Tőkei geeft een hoge lob. Jastrabík kopt de bal weg. Piehl is nu in balbezit. Piehl schiet op doel. Sputnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krach - iwora 1:1

52e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Puača verovert de bal door een tackle van achteren. Puača probeert naar een medespeler te passen. Bradło is nu in balbezit. Bradło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Puača speelt de bal door. Bradło rent richting de bal. Klungelig pakt Bradło de bal. Darwish is nu in balbezit. Darwish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Zárate probeert de bal met de borst te controleren. Bradło met een sublieme pass. Daar is Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darwish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wars is nu in balbezit. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło is nu in balbezit. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish schiet op doel. Segura bokst de bal weg. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - iwora 1:2

66e minuut.
Puača passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Piehl is nu in balbezit. Piehl schiet op doel. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jastrabík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Klungelig pakt Rasobov de bal. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krach - iwora 2:2

70e minuut.
Darwish probeert naar een medespeler te passen. Segura probeert naar een medespeler te passen. Leroy kopt de bal weg. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - iwora 2:3

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Segura niet meer kan verder spelen. Kuźniak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrabík verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrabík speelt de bal door. Darwish rent richting de bal. Darwish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuźniak trapt de bal weg van het doel. Jastrabík heeft problemen om de bal te vangen. Jastrabík met een sublieme pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ... Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Darwish is nu in balbezit. Darwish passt de bal zonder na te denken. Bradło is nu in balbezit. Bradło draait met de bal, schiet en ... Kuźniak bokst de bal weg.

81e minuut.
Wars geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warakomski met een snelle inworp. Darwish rent richting de bal. Darwish speelt de bal door. Kuźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 60%, iwora 40%.
FC Krach - iwora 2:3