Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubiorze Stalowe United
Mocni Spiżowi Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 38
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Roselló kopt de bal weg. Aligiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligiannis speelt de bal door. Čolan is nu in balbezit. Čolan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Stalowe United 1:0

21e minuut.
Lebeau met de inworp. Badev rent richting de bal. Badev met een sublieme pass. van Lent rent richting de bal. van Lent draait met de bal, schiet en ... Lippmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski onderschept slim de pass. Ciemski passt de bal met de wreef. Badev rent richting de bal. Badev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Marvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannino met een sublieme pass. van Lent speelt de bal door. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van Lent is nu in balbezit. van Lent geeft een lange en hoge pass. Svědínek is nu in balbezit. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grubiorze - Stalowe United 1:1

36e minuut.
Ciemski kopt de bal weg. Marvan is nu in balbezit. Marvan passt de bal zonder na te denken. Aligiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligiannis haalt uit met een fantastische trap. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemski probeert naar een medespeler te passen. Čolan is nu in balbezit. Čolan haalt uit met een fantastische trap. Kaverin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Stalowe United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 56%, Stalowe United 44%.
Grubiorze - Stalowe United 2:1

70e minuut.
Petragallo met een sublieme pass. Badev rent richting de bal. Badev passt de bal met de wreef. Ciemski rent richting de bal. Ciemski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Roselló passt de bal met de wreef. Badev rent richting de bal. Badev geeft een lange en hoge pass. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Roselló heeft problemen om de bal te vangen. van Lent rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lebeau ... Strafschop! van Lent raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciemski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grubiorze - Stalowe United 2:2

88e minuut.
Petragallo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aligiannis de bal onder controle te krijgen. Aligiannis passt de bal zonder na te denken. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolan schiet op doel. Kaverin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Stalowe United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 67%, Stalowe United 33%.
Grubiorze - Stalowe United 3:2