Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowe United Grubiorze
4-1-3-2 Tactiek Mocni Spiżowi
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
37.9 gemiddelde waardering 35.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Roselló onderschept slim de pass. Martmaa onderschept slim de pass. Martmaa passt de bal zonder na te denken. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek draait met de bal, schiet en ... Lippmann bokst de bal weg.

18e minuut.
Badev passt de bal met de wreef. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent passt de bal in één keer door. Ciemski rent richting de bal. Ciemski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Roselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Lent is nu in balbezit. van Lent met een sublieme pass. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel. Lippmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Martmaa onderschept slim de pass. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent met een sublieme pass. Ciemski rent richting de bal. Ciemski schiet op doel. Lippmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Petruniczyk onderschept slim de pass. Petruniczyk met een sublieme pass. Marvan is nu in balbezit. Marvan heeft problemen om de bal te vangen. Marvan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marvan zal de hoekschop nemen. Brownhill rent richting de bal. Boonsanong verovert de bal door een tackle van achteren. Boonsanong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 28%, Grubiorze 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalowe United - Grubiorze 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Lippmann met een harde bal richting middenveld. Badev kopt de bal weg. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski haalt uit met een fantastische trap. Lippmann bokst de bal weg. Svědínek rent richting de bal. Svědínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Grubiorze 1:0

64e minuut.
Ciemski kopt de bal weg. Ignacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek onderschept slim de pass. Svědínek draait met de bal, schiet en ... Lippmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Grubiorze 2:0

66e minuut.
Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Grubiorze 3:0

67e minuut.
Aligiannis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boonsanong de bal. Svědínek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svědínek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 23%, Grubiorze 77%.
Stalowe United - Grubiorze 3:0