Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iwora Szlachta Nozdrzec
a1 Tactiek CRIS +1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Aggelis met een sublieme pass. Kciuk rent richting de bal. Darwish schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Darwish krijgt een gele kaart.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sputnik trapt de bal weg. Strauts kopt de bal weg. Aggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Darwish geeft de bal voor. Bradło maakt een snoekduik en kopt de bal. Słabosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Szlachta Nozdrzec 1:0

8e minuut.
Tymianek probeert naar een medespeler te passen. Aggelis is nu in balbezit. Aggelis passt de bal zonder na te denken. Kciuk rent richting de bal. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Darwish onderschept slim de pass. Strauts onderschept slim de pass. Strauts speelt de bal door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kciuk kopt de bal weg. Peene is nu in balbezit. Iwancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Iwancewicz schiet op doel. Sputnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iwora - Szlachta Nozdrzec 1:1

17e minuut.
Granel Martínez passt de bal in één keer door. Strauts is nu in balbezit. Strauts passt de bal met de wreef. Daar is Kciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Sputnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Szlachta Nozdrzec 1:2

18e minuut.
Klungelig pakt Warakomski de bal. Peene bereikt de bal nog maar net als eerste. Peene passt de bal in één keer door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Leroy geeft de bal voor. Daar is Tymianek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iwora - Szlachta Nozdrzec 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 47%, Szlachta Nozdrzec 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iwora - Szlachta Nozdrzec 2:2

46e minuut.
Puača komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Warakomski de bal. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish geeft de bal voor. Bradło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Darwish rent richting de bal. Darwish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Słabosz trapt de bal weg. Granel Martínez kopt de bal weg. Kciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kciuk schiet op doel. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Granel Martínez de bal. Leroy is nu in balbezit. Leroy geeft een hoge lob. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło draait met de bal, schiet en ... Słabosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Szlachta Nozdrzec 3:2

76e minuut.
Hałaczkiewicz geeft een lange en hoge pass. Warakomski is nu in balbezit. Lancelowski begaat een overtreding. Lancelowski krijgt een gele kaart. Warakomski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmitrzak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwancewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noworyta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kciuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Peene bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz passt de bal zonder na te denken. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 52%, Szlachta Nozdrzec 48%.
iwora - Szlachta Nozdrzec 3:2