Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iwora Bear Danzig
a1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Skoczeń passt de bal zonder na te denken. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puača schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Puača is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Neumann passt de bal in één keer door. Daar is Bradło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupperts onderschept slim de pass. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Darwish schiet op doel. Popiełuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Dróżdż de bal. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Darwish is nu in balbezit. Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Bear Danzig 1:0

31e minuut.
Gerari geeft een hoge lob. Leroy kopt de bal weg. Malczyk geeft een hoge lob. Mirkowski probeert de bal met de borst te controleren. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Chachuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft een hoge lob. Bradło rent richting de bal. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Popiełuszko bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Corrieri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Bear Danzig 2:0

40e minuut.
Neumann met een sublieme pass. Leroy speelt de bal door. Bradło is nu in balbezit. Bradło draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Bear Danzig 3:0

41e minuut.
Mirkowski passt de bal zonder na te denken. Malczyk rent richting de bal. Bradło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bradło krijgt een gele kaart. Malczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Malczyk kan niet meer verder spelen. Rynkowski komt het veld opgelopen. Rodríguez Fernández met een snel genomen vrije trap. Mirkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sputnik met een harde bal richting middenveld. Darwish probeert de bal met de borst te controleren. Darwish speelt de bal door. Bradło rent richting de bal. Bradło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 47%, Bear Danzig 53%.
iwora - Bear Danzig 3:0

55e minuut.
Peene rent richting de bal. Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski passt de bal zonder na te denken. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Salapasidis heeft problemen om de bal te vangen. Darwish met een sublieme pass. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło onderschept slim de pass. Bradło haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Hussendörfer onderschept slim de pass. Hussendörfer probeert naar een medespeler te passen. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Sputnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Corrieri probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Fernández rent richting de bal. Rodríguez Fernández met een sublieme pass. Dróżdż geeft een lange en hoge pass. Mirkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Neumann met een sublieme pass. Darwish rent richting de bal. Darwish passt de bal zonder na te denken. Bradło rent richting de bal. Bradło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peene geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corrieri de bal. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Bear Danzig 4:0

76e minuut.
Gmitrzak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gerari probeert naar een medespeler te passen. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski passt de bal in één keer door. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Warakomski de bal. Warakomski geeft de bal voor. Salapasidis is nu in balbezit. Gmitrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Gmitrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gherman komt het veld opgelopen. Erdoğan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Erdoğan kopt de bal weg. Klungelig pakt Darwish de bal. Darwish passt de bal in één keer door. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 38%, Bear Danzig 62%.
iwora - Bear Danzig 4:0