Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Nozdrzec Baszta Zawada
CRIS +1 Tactiek Główna
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łatczewski zijn tegenspeler op de grond. Pora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miklosik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Figallo rent richting de bal. Figallo passt de bal met de wreef. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Słabosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 0:1

16e minuut.
Strauts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voicu komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel. Pora probeert de bal aan de voet te houden. Słabosz bokst de bal weg. Lancelowski kopt de bal weg. Słabosz bokst de bal weg.

28e minuut.
Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora is nu in balbezit. Figallo probeert naar een medespeler te passen. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Figallo passt de bal zonder na te denken. Pora is nu in balbezit. Rodríguez Antón speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 0:2

36e minuut.
Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Belestrieri kan de bal niet met de borst controleren. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... Grijalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 1:2

45e minuut.
Ebert rent richting de bal. Aggelis verovert de bal door een tackle van achteren. Aggelis passt de bal in één keer door. Kciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 60%, Baszta Zawada 40%.
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 1:2

50e minuut.
Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Miklosik onderschept slim de pass. Miklosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 1:3

57e minuut.
Klungelig pakt Keqiang de bal. Iwancewicz is nu in balbezit. Keqiang onderschept slim de pass. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Grijalba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Tymianek geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Antón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pora de bal. Figallo is nu in balbezit. Figallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Figallo passt de bal in één keer door. Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal in één keer door. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón passt de bal in één keer door. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 1:4

85e minuut.
Słabosz met een sublieme pass. Ebert kopt de bal weg. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 68%, Baszta Zawada 32%.
Szlachta Nozdrzec - Baszta Zawada 1:4