Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baszta Zawada Szlachta Nozdrzec
Główna Tactiek CRIS +1
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Miklosik kopt de bal weg. Batrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Słabosz met een harde bal richting middenveld. Figallo kopt de bal weg. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Weichselbraun met een snelle inworp. Ebert speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 1:0

17e minuut.
Pora passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Antón speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 2:0

20e minuut.
Miklosik krijgt zijn hoofd ertegen. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Kůr kopt de bal weg. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hałaczkiewicz geeft een hoge lob. Arteaga is nu in balbezit. Kůr maakt een afschuwelijke overtreding. Kůr krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri geeft de bal voor. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal met de wreef. Rodríguez Antón speelt de bal door. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo onderschept slim de pass. Figallo speelt de bal door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Słabosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rodríguez Antón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petrač komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ebert geeft de bal voor. Miklosik is nu in balbezit. Əhmədoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əhmədoğlu krijgt een gele kaart. Miklosik raakt geblesseerd tijdens het duel. Əhmədoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Petrač zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Słabosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo passt de bal met de wreef. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. Słabosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 21%, Szlachta Nozdrzec 79%.
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 3:0

50e minuut.
Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Miklosik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miklosik krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Skobel geeft de bal voor. Pora kopt de bal weg. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. Słabosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 4:0

60e minuut.
Figallo rent richting de bal. Figallo geeft een hoge lob. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kůr onderschept slim de pass. Kůr geeft een lange en hoge pass. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora schiet op doel. Słabosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 5:0

66e minuut.
Petrač geeft een lange en hoge pass. Batrović heeft problemen om de bal te vangen. Łatczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora onderschept slim de pass. Pora haalt uit met een fantastische trap. Słabosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pora is nu in balbezit. Figallo rent richting de bal. Figallo passt de bal zonder na te denken. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Weichselbraun de bal. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal in één keer door. Figallo is nu in balbezit. Figallo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pora de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ebert passt de bal zonder na te denken. Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 6:0

82e minuut.
Petrač probeert naar een medespeler te passen. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert speelt de bal door. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krišpinský speelt de bal door. Klungelig pakt Petrač de bal. Kůr bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrač is nu in balbezit. Petrač geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 17%, Szlachta Nozdrzec 83%.
Baszta Zawada - Szlachta Nozdrzec 6:0