Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krach Grubiorze
1111 Tactiek Mocni Spiżowi
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 38.9
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Chaves passt de bal met de wreef. McPherson is nu in balbezit. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan schiet op doel. Lippmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wars trapt de bal weg. Jastrabík heeft problemen om de bal te vangen. Piehl rent richting de bal. Piehl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Toper verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tixier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaves geeft de bal voor. Bożan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Grubiorze 1:0

20e minuut.
Escribà is nu in balbezit. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolan haalt uit met een fantastische trap. Kuźniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krach - Grubiorze 1:1

27e minuut.
Aligiannis passt de bal met de wreef. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Escribà begaat een overtreding. Čolan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čolan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Piehl met een sublieme pass. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves passt de bal in één keer door. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chaves is nu in balbezit. Marvan onderschept slim de pass. Marvan met een sublieme pass. Klungelig pakt Čolan de bal. Čolan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zárate geeft een lange en hoge pass. Jastrabík rent richting de bal. Jastrabík geeft een lange en hoge pass. Bożan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Grubiorze 2:1

42e minuut.
Wars is nu in balbezit. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wars krijgt een gele kaart. Čolan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aligiannis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 41%, Grubiorze 59%.
FC Krach - Grubiorze 2:1

50e minuut.
Roselló is nu in balbezit. Roselló passt de bal zonder na te denken. Marvan geeft een lange en hoge pass. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolan schiet op doel. Kuźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Marvan geeft een hoge lob. Aligiannis is nu in balbezit. Aligiannis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Piehl passt de bal zonder na te denken. Lebeau is nu in balbezit. Jastrabík onderschept slim de pass. Daar is Jastrabík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrabík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Escribà geeft de bal voor. Tixier kopt de bal weg. Klungelig pakt Piehl de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aligiannis is nu in balbezit. Aligiannis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butcaru de bal. Čolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolan haalt uit met een fantastische trap. Kuźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 47%, Grubiorze 53%.
FC Krach - Grubiorze 2:1