Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony Bear Danzig
new Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 44.9
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


13e minuut.
Pyörret geeft een lange en hoge pass. Chachuła kopt de bal weg. Klungelig pakt Corrieri de bal. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Sapieha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lewiński de bal. Sapieha rent richting de bal. Sapieha haalt uit met een fantastische trap. Popiełuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De Prutser verovert de bal door een tackle van achteren. De Prutser geeft een lange en hoge pass. Polverino rent richting de bal. Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Corrieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Prutser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škipina rent richting de bal. Škipina geeft de bal voor. Popiełuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Bear Danzig 1:0

43e minuut.
Malczyk heeft problemen om de bal te vangen. Malczyk passt de bal zonder na te denken. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Somorjai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czempiony - Bear Danzig 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 47%, Bear Danzig 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czempiony - Bear Danzig 1:1

60e minuut.
Corrieri onderschept slim de pass. Corrieri geeft een hoge lob. De Prutser met een sublieme pass. Daar is Mirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Bear Danzig 1:2

72e minuut.
Malczyk rent richting de bal. Malczyk passt de bal met de wreef. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Bear Danzig 1:3

79e minuut.
Salapasidis is nu in balbezit. Pyörret bereikt de bal nog maar net als eerste. Salapasidis maakt een afschuwelijke overtreding. Salapasidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 37%, Bear Danzig 63%.
Czempiony - Bear Danzig 1:3