Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bear Danzig Czempiony
Normal Tactiek new
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Škipina rent richting de bal. Rodríguez Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Fernández passt de bal zonder na te denken. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Feyter is nu in balbezit. Feyter speelt de bal door. Tekgöz met een sublieme pass. Lewiński rent richting de bal. Lewiński schiet op doel. Popiełuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Nowrotek onderschept slim de pass. Nowrotek geeft een hoge lob. Škipina rent richting de bal. Škipina geeft de bal voor. Lewiński springt en kopt de bal. Popiełuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Czempiony 0:1

20e minuut.
Škipina geeft een lange en hoge pass. Pyörret is nu in balbezit. Pyörret probeert naar een medespeler te passen. Lewiński rent richting de bal. Lewiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chachuła kopt de bal weg. Hupperts probeert de bal aan de voet te houden. Lewiński rent richting de bal. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. Popiełuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Czempiony 0:2

44e minuut.
Kłos verovert de bal door een tackle van achteren. Kłos met een sublieme pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 62%, Czempiony 38%.
Bear Danzig - Czempiony 0:2

47e minuut.
Rodríguez Fernández passt de bal in één keer door. Malczyk is nu in balbezit. Škipina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škipina krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Popiełuszko speelt de bal door. Feyter geeft de bal voor. Hupperts kopt de bal weg. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hupperts kan de bal niet met de borst controleren. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lewiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lewiński kan niet meer verder spelen. Sapieha komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rodríguez Fernández geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciobănescu de bal. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Somorjai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Czempiony 1:2

80e minuut.
Corrieri probeert naar een medespeler te passen. Tekgöz is nu in balbezit. Tekgöz passt de bal zonder na te denken. Sapieha rent richting de bal. Sapieha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hupperts rent richting de bal. Hupperts geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bear Danzig - Czempiony 2:2

86e minuut.
Polverino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skoczeń rent richting de bal. Skoczeń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 47%, Czempiony 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bear Danzig - Czempiony 2:2