Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baszta Zawada FC Krach
Główna Tactiek 1111
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Rodríguez Antón passt de bal met de wreef. Miklosik heeft problemen om de bal te vangen. Figallo met een sublieme pass. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chaves kopt de bal weg. Bożan is nu in balbezit. Ebert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ebert krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pora rent richting de bal. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Segura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 1:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Güelmo de bal onder controle te krijgen. Figallo rent richting de bal. Figallo geeft een hoge lob. Daar is Miklosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklosik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón met een sublieme pass. Escribà is nu in balbezit. Pora onderschept slim de pass. Pora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 2:0

16e minuut.
Krišpinský speelt de bal door. Rodríguez Antón speelt de bal door. Pora met een sublieme pass. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Figallo probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Figallo verovert de bal door een tackle van achteren. Pora rent richting de bal. Figallo probeert naar een medespeler te passen. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Antičević rent richting de bal. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Antón speelt de bal door. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ebert kopt de bal weg. Miklosik is nu in balbezit. Antičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rodríguez Antón kopt de bal weg. Klungelig pakt Pora de bal. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik draait met de bal, schiet en ... Segura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 3:0

29e minuut.
Miklosik rent richting de bal. Miklosik passt de bal in één keer door. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. Segura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 4:0

44e minuut.
Zárate geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Antón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 32%, FC Krach 68%.
Baszta Zawada - FC Krach 4:0

47e minuut.
Figallo rent richting de bal. Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal zonder na te denken. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Güelmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Güelmo passt de bal zonder na te denken. Tőkei heeft problemen om de bal te vangen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Güelmo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Figallo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Segura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 5:0

52e minuut.
Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora speelt de bal door. Daar is Miklosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 6:0

54e minuut.
Pora rent richting de bal. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tőkei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ebert met de inworp. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Krišpinský geeft een lange en hoge pass. Pora kopt de bal weg. Zárate rent richting de bal. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 7:0

71e minuut.
Skobel met een sublieme pass. Kůr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kůr geeft een hoge lob. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 8:0

78e minuut.
Kůr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Antón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zárate de bal. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 9:0

80e minuut.
Daar is Kůr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kůr geeft een lange en hoge pass. Zárate is nu in balbezit. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel. Segura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - FC Krach 10:0

83e minuut.
Ebert passt de bal met de wreef. Figallo geeft de bal voor. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zárate de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kůr is nu in balbezit. Antičević rent richting de bal. Antičević geeft een lange en hoge pass. Belestrieri onderschept slim de pass. Jastrabík met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 32%, FC Krach 68%.
Baszta Zawada - FC Krach 10:0