Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Of Miszczu United CHAMPION TEAM
miszcza 3x08 Tactiek at
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Sieradzki de bal. Sieradzki passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 0:1

6e minuut.
Nemere met een snelle inworp. Silva probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 0:2

13e minuut.
Ottaviano passt de bal zonder na te denken. Kutzop is nu in balbezit. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pestano probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Silva krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Silva met een sublieme pass. Markopoulos rent richting de bal. Markopoulos passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Moioli speelt de bal door. Shilkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flocea. Shilkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemere wilt de vrije trap nemen. Berlea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 52%, CHAMPION TEAM 48%.
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 1:2

52e minuut.
Kutzop is nu in balbezit. Nemere onderschept slim de pass. Nemere speelt de bal door. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Molina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Predeanu komt het veld opgelopen. Množinović komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Markopoulos met een snelle inworp. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een lange en hoge pass. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 2:2

65e minuut.
Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea onderschept slim de pass. Flocea speelt de bal door. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 3:2

75e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Dzięgielewski met een sublieme pass. Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makulec passt de bal met de wreef. Józefiak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masović komt het veld opgelopen. Sieradzki neemt de hoekschop. Molina springt en kopt de bal. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Doeltrap. Dobrea komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Silva is nu in balbezit. Markopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Markopoulos passt de bal in één keer door. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Berlea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 47%, CHAMPION TEAM 53%.
Manchester Of Miszczu United - CHAMPION TEAM 3:2