Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Penesy TEAM DYMONA
Taktyka_DEF Tactiek StartowA
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 35.1
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen weak


4e minuut.
Marga rent richting de bal. Imrik is nu in balbezit. Imrik geeft een hoge lob. Trdin is nu in balbezit. Trdin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Görlitz de bal. Görlitz geeft een hoge lob. Imrik geeft een hoge lob. Trdin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - TEAM DYMONA 1:0

11e minuut.
Nanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik passt de bal zonder na te denken. Görlitz rent richting de bal. Görlitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nanni geeft de bal voor. Imrik probeert de bal met de borst te controleren. Imrik speelt de bal door. Trdin rent richting de bal. Trdin haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Trdin is nu in balbezit. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić passt de bal met de wreef. Görlitz geeft een lange en hoge pass. Daar is Wiercioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cycoń passt de bal met de wreef. Imrik rent richting de bal. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga haalt uit met een fantastische trap. Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 31%, TEAM DYMONA 69%.
FC Penesy - TEAM DYMONA 1:0

49e minuut.
Skonieczka geeft een hoge lob. Fernández Hernández rent richting de bal. Fernández Hernández geeft de bal voor. Rikić rent richting de bal. Rikić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik geeft een hoge lob. Nanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Görlitz rent richting de bal. Görlitz haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - TEAM DYMONA 2:0

61e minuut.
Skonieczka met een sublieme pass. Buczyński geeft een hoge lob. Thoustrup probeert de bal aan de voet te houden. Marga rent richting de bal. Marga draait met de bal, schiet en ... Mielecki bokst de bal weg.

63e minuut.
Cycoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Trdin de bal. Rašević is nu in balbezit. Trdin verovert de bal door een tackle van achteren. Trdin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Lecourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecourt verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hernández is nu in balbezit. Fernández Hernández geeft een hoge lob. Rikić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch geeft de bal voor. Inworp. Tasić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imrik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cycoń probeert naar een medespeler te passen. Čekal rent richting de bal. Met opzet legt Lecourt zijn tegenspeler op de grond. Lecourt krijgt een gele kaart. Čekal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Tasić rent richting de bal. Tasić geeft een hoge lob. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel. Mielecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cycoń met een sublieme pass. Buczyński speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga haalt uit met een fantastische trap. Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trdin rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trdin rent richting de bal. Trdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - TEAM DYMONA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 38%, TEAM DYMONA 62%.
FC Penesy - TEAM DYMONA 3:0