Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks.Silesia.Rybnik Zawadiaki
a6 Tactiek 4-2-3-1
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Chmielewski geeft de bal voor. Thierstein kopt de bal weg. Ayrancı is nu in balbezit. Carrucci onderschept slim de pass. Carrucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
de Santa Catarina is nu in balbezit. de Santa Catarina geeft een hoge lob. Terry is nu in balbezit. Carrucci onderschept slim de pass. Carrucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kremblewski heeft problemen om de bal te vangen. Kiên Cường is nu in balbezit. Kiên Cường passt de bal met de wreef. Jeandupeux rent richting de bal. Jeandupeux draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Inworp. Thierstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlezák bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterys verovert de bal door een tackle van achteren. Peterys geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Carrucci onderschept slim de pass. Carrucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 0:1

16e minuut.
Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin passt de bal zonder na te denken. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci haalt uit met een fantastische trap. Špecián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 0:2

18e minuut.
Kiên Cường met een sublieme pass. de Santa Catarina geeft de bal voor. Thierstein is nu in balbezit. Thierstein schiet op doel. Špecián werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Peterys is nu in balbezit. Peterys passt de bal in één keer door. Carrucci rent richting de bal. Carrucci draait met de bal, schiet en ... Špecián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 0:3

23e minuut.
Kremblewski passt de bal met de wreef. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă geeft de bal voor. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kiên Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Cường passt de bal zonder na te denken. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux haalt uit met een fantastische trap. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 1:3

43e minuut.
Lanzaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzaat passt de bal zonder na te denken. Jeandupeux rent richting de bal. Jeandupeux schiet op doel. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 2:3

44e minuut.
Ayrancı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
Frăţilă probeert naar een medespeler te passen. Peterys rent richting de bal. Peterys speelt de bal door. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks.Silesia.Rybnik 65%, Zawadiaki 35%.
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 2:3

47e minuut.
Sirmen geeft een hoge lob. Daar is Ziemianin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrucci schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 2:4

48e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Birnicu geeft de bal voor. Inworp. Thierstein met een snelle inworp. Peterys geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Terry kopt de bal weg. Ziemianin is nu in balbezit. Segura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Segura krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirmen speelt de bal door. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 2:5

59e minuut.
Sirmen rent richting de bal. Sirmen geeft de bal voor. Carrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrucci schiet op doel. Špecián werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin geeft de bal voor. Špecián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrucci rent richting de bal. Carrucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 2:6

64e minuut.
Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry is nu in balbezit. Kremblewski onderschept slim de pass. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci haalt uit met een fantastische trap. Špecián bokst de bal weg.

66e minuut.
Morariu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 3:6

68e minuut.
Lanzaat met een sublieme pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterys begaat een overtreding. Segura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lanzaat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 4:6

73e minuut.
Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Thierstein verovert de bal door een tackle van achteren. Thierstein met een sublieme pass. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci schiet op doel. Špecián bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Sirmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirmen geeft de bal voor. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Peterys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemianin geeft een hoge lob. Daar is Szlezák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci haalt uit met een fantastische trap. Špecián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kiên Cường rent richting de bal. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Carrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kremblewski rent richting de bal. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Carrucci onderschept slim de pass. Carrucci draait met de bal, schiet en ... Špecián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks.Silesia.Rybnik 70%, Zawadiaki 30%.
Ks.Silesia.Rybnik - Zawadiaki 4:6