Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gustos Mrągowia
siete Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.1 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


3e minuut.
Inworp. Ämarik met de inworp. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano geeft een hoge lob. Küçüker maakt een snoekduik en kopt de bal. Talu bokst de bal weg.

7e minuut.
Wallace geeft de bal voor. Giubba is nu in balbezit. Osoba onderschept slim de pass. Nurso rent richting de bal. Nurso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq probeert naar een medespeler te passen. Bożyk is nu in balbezit. Nurso onderschept slim de pass. Nurso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bożyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Takó met een snelle inworp. Stegienka geeft een hoge lob. Nurso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Musazzi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq passt de bal zonder na te denken. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso draait met de bal, schiet en ... Struś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq probeert naar een medespeler te passen. Neagu speelt de bal door. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 48%, Mrągowia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gustos - Mrągowia 0:0

50e minuut.
Neagu is nu in balbezit. Neagu speelt de bal door. Nurso is nu in balbezit. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Struś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - Mrągowia 1:0

77e minuut.
Axiaq speelt de bal door. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka geeft een hoge lob. Nurso rent richting de bal. Nurso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Haozhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haozhe geeft een hoge lob. Neagu kopt de bal weg. Nurso is nu in balbezit. Nurso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stegienka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Semak de bal onder controle te krijgen. Nurso rent richting de bal. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Struś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Semak rent richting de bal. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka met een sublieme pass. Osoba rent richting de bal. Osoba geeft een lange en hoge pass. Struś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 31%, Mrągowia 69%.
FC Gustos - Mrągowia 1:0