Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks.Silesia.Rybnik NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
a6 Tactiek TAKTYKA 02
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 60.8
good Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Drăgan kopt de bal weg. Hundebøl is nu in balbezit. Hundebøl met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Segura onderschept slim de pass. Segura passt de bal met de wreef. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Cường onderschept slim de pass. Kiên Cường schiet op doel. Consuegra bokst de bal weg.

9e minuut.
Cozarak passt de bal zonder na te denken. Daar is Sielczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:0

13e minuut.
Þorbjörnsson is nu in balbezit. de Paiva Júnior onderschept slim de pass. de Paiva Júnior probeert naar een medespeler te passen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Špecián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Terry de bal. Morariu is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:1

20e minuut.
Scaravetti probeert naar een medespeler te passen. de Paiva Júnior is nu in balbezit. de Paiva Júnior passt de bal zonder na te denken. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Hundebøl heeft problemen om de bal te vangen. Hundebøl geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Špecián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:2

24e minuut.
Jeandupeux speelt de bal door. Kiên Cường rent richting de bal. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Špecián trapt de bal weg. Hundebøl kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Furkó geeft de bal voor. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. Špecián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:3

38e minuut.
Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan geeft een lange en hoge pass. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Špecián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hundebøl met een sublieme pass. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu speelt de bal door. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks.Silesia.Rybnik 67%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 33%.
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:3

46e minuut.
Cabuto komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko begaat een overtreding. Żytko krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Scaravetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaravetti geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:4

68e minuut.
Terry trapt de bal weg van het doel. Drăgan kopt de bal weg. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Hundebøl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hundebøl geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:5

78e minuut.
Birnicu onderschept slim de pass. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto heeft problemen om de bal te vangen. Cabuto schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Lanzaat passt de bal in één keer door. de Paiva Júnior is nu in balbezit. de Paiva Júnior passt de bal zonder na te denken. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
de Paiva Júnior probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Terry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terry krijgt een gele kaart. Kurucsai raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgan neemt de penalty, wat een uithaal! Špecián bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks.Silesia.Rybnik 64%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 36%.
Ks.Silesia.Rybnik - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:6