Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.129 [del]
  • Stadion: KOKOSZKI
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18925
F.C. KURAK Duch Puszczy Białystok
miodek Tactiek vicotra
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 47.9
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


31e minuut.
Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmicki passt de bal in één keer door. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tomaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pokładowski onderschept slim de pass. Pokładowski speelt de bal door. Dormetta is nu in balbezit. Dormetta haalt uit met een fantastische trap. Gos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Górski probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke speelt de bal door. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Duch Puszczy Białystok 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 72%, Duch Puszczy Białystok 28%.
F.C. KURAK - Duch Puszczy Białystok 0:1

51e minuut.
Chakir onderschept slim de pass. Chakir met een sublieme pass. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk geeft een lange en hoge pass. Ardelean maakt een snoekduik en kopt de bal. Pailos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Górski geeft de bal voor. Tomaszuk kopt de bal weg. Daar is Alves Félix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dormetta is nu in balbezit. Dormetta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta met een sublieme pass. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Duch Puszczy Białystok 0:2

63e minuut.
Tkocz met een snelle inworp. Dormetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Musiałek krijgt een gele kaart. Dormetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dormetta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Duch Puszczy Białystok 0:3

70e minuut.
Inworp. Holmes komt het veld opgelopen. Swarovski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Swarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarovski geeft de bal voor. Condruţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Isami verovert de bal door een tackle van achteren. Isami geeft een lange en hoge pass. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Duch Puszczy Białystok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 63%, Duch Puszczy Białystok 37%.
F.C. KURAK - Duch Puszczy Białystok 0:4