Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**WKS Leśnica Wrocław** FC Plaut
3 pkt hehe Tactiek Ofensywna
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 45.6
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Queirolo passt de bal zonder na te denken. Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal in één keer door. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Stougaard heeft problemen om de bal te vangen. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal in één keer door. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek is nu in balbezit. Stougaard onderschept slim de pass. Stougaard geeft een hoge lob. Tevreden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 1:0

10e minuut.
Słupik rent richting de bal. Blanco is nu in balbezit. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel. Moliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 1:1

16e minuut.
Wanatowski passt de bal zonder na te denken. Słupik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Queirolo ... Strafschop! Słupik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szubierajski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 1:2

22e minuut.
Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Zmelík probeert de bal aan de voet te houden. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ... Moliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 1:3

26e minuut.
Fozica passt de bal zonder na te denken. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal in één keer door. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden speelt de bal door. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 2:3

35e minuut.
Turecki verovert de bal door een tackle van achteren. Turecki geeft een hoge lob. Zmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik onderschept slim de pass. Słupik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pielesiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Moliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Stougaard geeft een lange en hoge pass. Daar is Tevreden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lód speelt de bal door. Chierchio geeft de bal voor. Stougaard krijgt zijn hoofd ertegen. Fiutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 3:3

40e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. Stougaard passt de bal zonder na te denken. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 4:3

41e minuut.
Klungelig pakt Dąbek de bal. Lód rent richting de bal. Conde maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Conde naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lód roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lód kan niet meer verder spelen. Wieliczko komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Moliński met een sublieme pass. Wieliczko kopt de bal weg. Daar is Lojodice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Moliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 51%, FC Plaut 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 4:4

54e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Queirolo rent richting de bal. Queirolo probeert naar een medespeler te passen. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kizior probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turecki de bal. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden schiet op doel. Fiutowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Humiecki rent richting de bal. Humiecki geeft een hoge lob. Wanatowski kopt de bal weg. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 4:5

60e minuut.
Onuţ komt het veld opgelopen. Ranaldi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dąbek is nu in balbezit. Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski met een sublieme pass. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... Moliński bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Onuţ de bal. Onuţ geeft een hoge lob. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 5:5

66e minuut.
Bautista is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turecki. Bautista raakt geblesseerd tijdens het duel. Queirolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tevreden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stougaard is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 6:5

72e minuut.
Doeltrap. Fiutowski met een harde bal richting middenveld. Pielesiak kopt de bal weg. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski geeft een hoge lob. Moliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Onuţ probeert naar een medespeler te passen. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humiecki. Stougaard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista geeft een lange en hoge pass. Kizior heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 7:5

83e minuut.
Kuzera geeft een hoge lob. Zmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik onderschept slim de pass. Słupik schiet op doel. Moliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Kuzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranaldi rent richting de bal. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera geeft een hoge lob. Moliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 7:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 53%, FC Plaut 47%.
**WKS Leśnica Wrocław** - FC Plaut 7:6