Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**WKS Leśnica Wrocław** Gorzów Stars
3 pkt hehe Tactiek ogień!
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen good


5e minuut.
Chierchio rent richting de bal. Chierchio passt de bal met de wreef. Conde met een sublieme pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 1:0

9e minuut.
Conde speelt de bal door. Klungelig pakt Stougaard de bal. Stougaard probeert naar een medespeler te passen. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden geeft een hoge lob. Stougaard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 2:0

17e minuut.
Chierchio probeert naar een medespeler te passen. Fozica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozica passt de bal in één keer door. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González González geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fozica met een snelle inworp. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard geeft de bal voor. González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Pérez speelt de bal door. Queirolo speelt de bal door. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een hoge lob. González Pérez bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Fozica de bal. Fozica geeft de bal voor. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. González Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Stougaard controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Walczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chierchio geeft een lange en hoge pass. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tevreden rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zmelík geeft een hoge lob. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel. González González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 3:0

29e minuut.
Grajdoł probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lasovan de bal. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 4:0

33e minuut.
Inworp. Fozica met een snelle inworp. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor. Tevreden springt en kopt de bal. González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stougaard heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Yanshu de bal. Zmelík rent richting de bal. Yanshu onderschept slim de pass. Yanshu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 4:1

38e minuut.
Queirolo passt de bal met de wreef. Bautista geeft een lange en hoge pass. Stougaard kopt de bal weg. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tevreden is nu in balbezit. Biegun verovert de bal door een tackle van achteren. Queirolo begaat een overtreding. Queirolo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biczak. Biczak krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tevreden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Queirolo met een snel genomen vrije trap. Stougaard kopt de bal weg. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel. González Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 5:1

43e minuut.
Arop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benfatti komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Benfatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benfatti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Benfatti kan niet meer verder spelen. Klabík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 35%, Gorzów Stars 65%.
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 5:1

52e minuut.
Tevreden rent richting de bal. Lasovan onderschept slim de pass. Conde probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Queirolo probeert de bal met de borst te controleren. Klabík is nu in balbezit. Queirolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Queirolo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Tevreden kopt de bal weg. Klungelig pakt González González de bal. Conde rent richting de bal. Conde draait met de bal, schiet en ... González Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Conde rent richting de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 6:1

57e minuut.
Klabík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chierchio onderschept slim de pass. Chierchio met een sublieme pass. Fozica rent richting de bal. Fozica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Lasovan is nu in balbezit. Tevreden onderschept slim de pass. Tevreden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 7:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moliński met een harde bal richting middenveld. Bautista kopt de bal weg. Klungelig pakt Tevreden de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Walczyk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fozica neemt de hoekschop. Klungelig pakt González González de bal. González Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Chierchio is nu in balbezit. Chierchio passt de bal in één keer door. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista geeft een hoge lob. Klungelig pakt González González de bal. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... González Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden schiet op doel. González Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fozica met een snelle inworp. Stougaard rent richting de bal. Stougaard passt de bal in één keer door. Conde is nu in balbezit. Conde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tevreden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tevreden neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 30%, Gorzów Stars 70%.
**WKS Leśnica Wrocław** - Gorzów Stars 8:1