Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turin FC Uks Potrzebowo
Normal Tactiek masz wjeb
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 57.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen excellent
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Fullerton met een sublieme pass. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Medalik de bal onder controle te krijgen. Zabłocki is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny passt de bal in één keer door. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Capek de bal onder controle te krijgen. Paal! Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:1

4e minuut.
Smaczny passt de bal in één keer door. Szulej rent richting de bal. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:2

9e minuut.
Tsz Yeung is nu in balbezit. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Szulej is nu in balbezit. Szulej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Capek rent richting de bal. Capek geeft een lange en hoge pass. Fąfara kopt de bal weg. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki speelt de bal door. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:3

16e minuut.
Kosowski rent richting de bal. Szulej verovert de bal door een tackle van achteren. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsz Yeung de bal. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Medalik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulej met een snelle inworp. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szulej controleert de bal met de borst. Szulej passt de bal met de wreef. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Medalik de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:4

26e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki met een sublieme pass. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Capek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kosowski de bal onder controle te krijgen. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een hoge lob. Tsz Yeung maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosnowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Matulewicz probeert de bal aan de voet te houden. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton passt de bal zonder na te denken. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel. Kosnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:5

30e minuut.
Dzurják probeert naar een medespeler te passen. Collado is nu in balbezit. Collado probeert naar een medespeler te passen. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fullerton speelt de bal door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal in één keer door. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fullerton speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki passt de bal met de wreef. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fullerton met een sublieme pass. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung passt de bal zonder na te denken. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Tsz Yeung de bal. Kosnowski met een sublieme pass. Dzurják kopt de bal weg. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:7

40e minuut.
Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung passt de bal met de wreef. Smaczny rent richting de bal. Smaczny geeft een hoge lob. Zabłocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:8

42e minuut.
Fullerton kopt de bal weg. Tsz Yeung heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:9

45e minuut.
Dzurják speelt de bal door. Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki is nu in balbezit. Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Kosnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turin FC 84%, Uks Potrzebowo 16%.
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:9

47e minuut.
Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal met de wreef. Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kosnowski trapt de bal weg van het doel. Szulej kopt de bal weg. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Medalik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dzurják met een sublieme pass. Klungelig pakt Smaczny de bal. Smaczny geeft een hoge lob. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:10

55e minuut.
Fullerton met een sublieme pass. Dzurják probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:11

56e minuut.
Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek geeft de bal voor. Dzurják kopt de bal weg. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:12

64e minuut.
Capek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaczny met een snelle inworp. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dzurják is nu in balbezit. Dzurják passt de bal in één keer door. Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel. Kosnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:13

73e minuut.
Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski geeft een hoge lob. Smaczny kopt de bal weg. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:14

74e minuut.
Turecki probeert de bal aan de voet te houden. Szulej rent richting de bal. Szulej passt de bal zonder na te denken. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:15

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzurják met de inworp. Klungelig pakt Szulej de bal. Szulej geeft de bal voor. Tsz Yeung springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:16

77e minuut.
Deyanov kopt de bal weg. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton passt de bal met de wreef. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kosnowski met een harde bal richting middenveld. Szulej kopt de bal weg. Klungelig pakt Zabłocki de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dzurják rent richting de bal. Dzurják geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capek de bal. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szulej kopt de bal weg. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ... Kosnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:17

83e minuut.
Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzurják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzurják passt de bal in één keer door. Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki schiet op doel. De bal raakt de paal. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:18

86e minuut.
Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny speelt de bal door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Kosnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turin FC 84%, Uks Potrzebowo 16%.
Juventus Turin FC - Uks Potrzebowo 0:18