Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabtos Tristan da Cunha
Coś tam wyszło Tactiek makkaka
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 42.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zdun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Veroušek met de inworp. Akrivatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivatos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pietranik kopt de bal weg. Klungelig pakt Tontu de bal. Rybczyński rent richting de bal. Tontu verovert de bal door een tackle van achteren. Tontu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Keresztély probeert naar een medespeler te passen. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu passt de bal in één keer door. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. Piątkowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Iovan kopt de bal weg. Keresztély is nu in balbezit. Keresztély passt de bal zonder na te denken. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Czerbniak geeft de bal voor. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka speelt de bal door. Tontu is nu in balbezit. Tontu schiet op doel. Piątkowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Keresztély verovert de bal door een tackle van achteren. Keresztély speelt de bal door. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Adler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akrivatos. Adler raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villalba maakt een snoekduik en kopt de bal. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Iovan geeft de bal voor. Veroušek kopt de bal weg. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivatos rent richting de bal. Akrivatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu passt de bal in één keer door. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Tristan da Cunha 1:0

45e minuut.
Rybczyński rent richting de bal. Pietranik onderschept slim de pass. Pietranik passt de bal zonder na te denken. Skakanka rent richting de bal. Skakanka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piątkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabtos 29%, Tristan da Cunha 71%.
Sabtos - Tristan da Cunha 1:0

52e minuut.
Iovan speelt de bal door. Baláž rent richting de bal. Daar is Baláž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baláž haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sabtos - Tristan da Cunha 1:1

62e minuut.
Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka is nu in balbezit. Tontu rent richting de bal. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Piątkowski met een harde bal richting middenveld. Akrivatos kopt de bal weg. Zdun controleert de bal met de borst. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Veroušek met de inworp. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zdun de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Tristan da Cunha 2:1

69e minuut.
Baláž rent richting de bal. Villalba is nu in balbezit. Baláž rent richting de bal. Baláž draait met de bal, schiet en ... Czerbniak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iovan rent richting de bal. Iovan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sławiński de bal. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabtos 26%, Tristan da Cunha 74%.
Sabtos - Tristan da Cunha 2:1