Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adaśki to fajne chłopaki kowboje
moja Tactiek atak
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kasica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varsha met een snelle inworp. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Santana speelt de bal door. Marcinek rent richting de bal. Marcinek passt de bal zonder na te denken. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła haalt uit met een fantastische trap. Grumelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Santana met een snelle inworp. Trí Dũng rent richting de bal. Trí Dũng speelt de bal door. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Repeła rent richting de bal. Repeła passt de bal zonder na te denken. Varsha rent richting de bal. Varsha geeft een hoge lob. Głód geeft een lange en hoge pass. Grumelli bokst de bal weg.

16e minuut.
Marcinek probeert naar een medespeler te passen. Łuczak probeert de bal met de borst te controleren. Varsha speelt de bal door. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła haalt uit met een fantastische trap. Grumelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Adaśki to fajne chłopaki - kowboje 0:1

17e minuut.
Pędzich passt de bal met de wreef. Varsha rent richting de bal. Varsha passt de bal zonder na te denken. Marcinek rent richting de bal. Marcinek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marcinek passt de bal met de wreef. Varsha bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsha speelt de bal door. Repeła rent richting de bal. Repeła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Varsha verovert de bal door een tackle van achteren. Varsha passt de bal met de wreef. Trí Dũng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Głód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głód draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Głód is nu in balbezit. Marcinek rent richting de bal. Marcinek passt de bal met de wreef. Repeła rent richting de bal. Repeła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Varsha is nu in balbezit. Varsha passt de bal met de wreef. Santana met een sublieme pass. Daar is Głód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głód schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Głód is nu in balbezit. Marcinek met een sublieme pass. Klungelig pakt Repeła de bal. Repeła haalt uit met een fantastische trap. Grumelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Repeła geeft een lange en hoge pass. Świrski heeft problemen om de bal te vangen. Grumelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Głód is nu in balbezit. Głód draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adaśki to fajne chłopaki - kowboje 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adaśki to fajne chłopaki 75%, kowboje 25%.
Adaśki to fajne chłopaki - kowboje 0:2

55e minuut.
Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repeła raakt geblesseerd tijdens het duel. Trí Dũng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sztoic probeert de bal met de borst te controleren. Marcinek rent richting de bal. Marcinek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Varsha onderschept slim de pass. Varsha geeft de bal voor. Głód is nu in balbezit. Głód draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trí Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinek is nu in balbezit. Marcinek passt de bal zonder na te denken. Repeła rent richting de bal. Repeła haalt uit met een fantastische trap. Grumelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Głód rent richting de bal. Głód haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sztoic de bal. Repeła rent richting de bal. Repeła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cvetkov passt de bal met de wreef. Varsha is nu in balbezit. Varsha met een sublieme pass. Repeła is nu in balbezit. Repeła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Adaśki to fajne chłopaki - kowboje 0:3

67e minuut.
Varsha speelt de bal door. Marcinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek passt de bal met de wreef. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Głód draait met de bal, schiet en ... Grumelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Repeła passt de bal in één keer door. Varsha rent richting de bal. Varsha met een sublieme pass. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Głód rent richting de bal. Santana speelt de bal door. Marcinek rent richting de bal. Marcinek draait met de bal, schiet en ... Grumelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adaśki to fajne chłopaki - kowboje 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adaśki to fajne chłopaki 70%, kowboje 30%.
Adaśki to fajne chłopaki - kowboje 0:4