Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seven Nation Army GKS FC Barcelona
Kiszkiloszki Tactiek sada
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Cardelino met een sublieme pass. Heisserer bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer onderschept slim de pass. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. Chęciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Karseras geeft een hoge lob. Cardelino kopt de bal weg. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 0:1

18e minuut.
Karseras geeft een hoge lob. Daar is Cardelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardelino passt de bal zonder na te denken. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karseras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heisserer de bal. Heisserer draait met de bal, schiet en ... Chęciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 0:2

22e minuut.
Toronho verovert de bal door een tackle van achteren. Commans met een sublieme pass. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel. Händel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pütz speelt de bal door. Karseras is nu in balbezit. Karseras passt de bal met de wreef. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer schiet op doel. Chęciński bokst de bal weg. Daar is Toronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piison onderschept slim de pass. Cardelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardelino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 0:3

26e minuut.
Karseras rent richting de bal. Karseras geeft een lange en hoge pass. Heisserer kopt de bal weg. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... Chęciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 0:4

28e minuut.
Karseras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulacia is nu in balbezit. Karseras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karseras krijgt een gele kaart. Ulacia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cimen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zalbidegoitia heeft problemen om de bal te vangen. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ulacia met een snelle inworp. Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal met de wreef. Slavkov heeft problemen om de bal te vangen. Slavkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Amnar speelt de bal door. Ulacia rent richting de bal. Ulacia passt de bal zonder na te denken. Slavkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Volter speelt de bal door. Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Blank zijn tegenspeler op de grond. Blank is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Cardelino controleert de bal met de borst. Cardelino geeft de bal voor. Heisserer rent richting de bal. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Nation Army 63%, GKS FC Barcelona 37%.
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 0:5

57e minuut.
Cimen kopt de bal weg. Ulacia heeft problemen om de bal te vangen. Ulacia passt de bal in één keer door. Slavkov rent richting de bal. Slavkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Ulacia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juncu is nu in balbezit. Ulacia rent richting de bal. Ulacia geeft een lange en hoge pass. Händel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 1:5

75e minuut.
Karseras speelt de bal door. Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkov onderschept slim de pass. Ulacia rent richting de bal. Ulacia haalt uit met een fantastische trap. Händel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slavkov rent richting de bal. Slavkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Karseras rent richting de bal. Karseras geeft een lange en hoge pass. Gaidoş kopt de bal weg. Heisserer rent richting de bal. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ardaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu speelt de bal door. Daar is Slavkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seven Nation Army 66%, GKS FC Barcelona 34%.
Seven Nation Army - GKS FC Barcelona 1:5