Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS FC Barcelona Seven Nation Army
sada Tactiek Kiszkiloszki
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.5 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Cimen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimen passt de bal zonder na te denken. Juncu rent richting de bal. Juncu geeft een hoge lob. Falcón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Juncu rent richting de bal. Zalbidegoitia geeft de bal voor. Juncu geeft een hoge lob. VandenBosche springt en kopt de bal. Händel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 0:1

15e minuut.
Bogacz geeft een lange en hoge pass. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Händel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zalbidegoitia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

18e minuut.
Karseras passt de bal met de wreef. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama passt de bal zonder na te denken. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. VandenBosche rent richting de bal. VandenBosche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 0:2

20e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Heisserer rent richting de bal. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cardelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardelino passt de bal met de wreef. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş haalt uit met een fantastische trap. Chęciński bokst de bal weg.

22e minuut.
Ardaş kopt de bal weg. Juncu probeert naar een medespeler te passen. VandenBosche rent richting de bal. VandenBosche schiet op doel. Händel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 0:3

27e minuut.
Zimnawoda met een snelle inworp. Karseras met een sublieme pass. Cimen met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Heisserer rent richting de bal. Pütz is nu in balbezit. Pütz speelt de bal door. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Heisserer onderschept slim de pass. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:3

39e minuut.
Cimen is nu in balbezit. Cimen passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Händel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS FC Barcelona 48%, Seven Nation Army 52%.
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:4

46e minuut.
Bogacz met een sublieme pass. Cimen rent richting de bal. Cimen probeert naar een medespeler te passen. VandenBosche bereikt de bal nog maar net als eerste. VandenBosche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juncu geeft de bal voor. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:5

52e minuut.
Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbst. Herbst krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Cimen heeft problemen om de bal te vangen. Cimen geeft de bal voor. Ardaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón onderschept slim de pass. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Zimnawoda de bal. Cimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimen probeert naar een medespeler te passen. VandenBosche rent richting de bal. VandenBosche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:6

61e minuut.
Piison rent richting de bal. Cardelino verovert de bal door een tackle van achteren. Cardelino probeert de bal met de borst te controleren. Cardelino passt de bal met de wreef. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ardaş bereikt de bal nog maar net als eerste. VandenBosche onderschept slim de pass. VandenBosche probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:7

69e minuut.
Herbst geeft de bal voor. Falcón is nu in balbezit. Volter begaat een overtreding. Volter krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Koukoufikis verovert de bal door een tackle van achteren. Koukoufikis probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Händel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:8

77e minuut.
Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Händel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bogacz rent richting de bal. Bogacz geeft de bal voor. Klungelig pakt Ardaş de bal. VandenBosche verovert de bal door een tackle van achteren. VandenBosche schiet op doel. Händel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:9

90e minuut.
Klungelig pakt Volter de bal. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukoufikis is nu in balbezit. Koukoufikis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS FC Barcelona 51%, Seven Nation Army 49%.
GKS FC Barcelona - Seven Nation Army 1:9