Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town gks wybrzeze
igła3testing Tactiek 1
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
47 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Lavrenčić passt de bal zonder na te denken. Grzymała heeft problemen om de bal te vangen. Leyton is nu in balbezit. Grzymała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymała haalt uit met een fantastische trap. Piwo bokst de bal weg. Klungelig pakt Faragli Gigli de bal. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel. Piwo bokst de bal weg.

12e minuut.
Bedryj is nu in balbezit. Lavrenčić onderschept slim de pass. Lavrenčić geeft een hoge lob. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Leśnodorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dutar is nu in balbezit. Lavrenčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavrenčić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Koppelmaa de bal onder controle te krijgen. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeta onderschept slim de pass. Remeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 1:0

29e minuut.
Lisota geeft een hoge lob. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz geeft een lange en hoge pass. Xhaferi probeert de bal aan de voet te houden. Xhaferi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 1:1

31e minuut.
Kęcki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szpiech komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bedryj passt de bal met de wreef. Daar is Propadalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutar is nu in balbezit. Dutar geeft een lange en hoge pass. Remeta maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałamarz bokst de bal weg.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dutar met een snelle inworp. Bedryj speelt de bal door. Remeta is nu in balbezit. Remeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrenčić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faragli Gigli. Faragli Gigli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 69%, gks wybrzeze 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 1:1

62e minuut.
Dutar is nu in balbezit. Dutar heeft problemen om de bal te vangen. Dutar probeert naar een medespeler te passen. Remeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Propadalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lisota onderschept slim de pass. Lisota geeft een lange en hoge pass. Lavrenčić probeert naar een medespeler te passen. Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Moullai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Molitorys komt het veld opgelopen. Garkusha komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Komoda verovert de bal door een tackle van achteren. Komoda passt de bal in één keer door. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dutar is nu in balbezit. Dutar speelt de bal door. Remeta is nu in balbezit. Remeta haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 2:1

78e minuut.
Dutar verovert de bal door een tackle van achteren. Dutar geeft de bal voor. Remeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeta schiet op doel. Kałamarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 3:1

85e minuut.
Bedryj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavrenčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Janisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molitorys is nu in balbezit. Lavrenčić speelt de bal door. Grzymała heeft problemen om de bal te vangen. Grzymała schiet op doel. Piwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Leyton geeft de bal voor. Koppelmaa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpiech. Szpiech krijgt een gele kaart. Koppelmaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bedryj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Remeta rent richting de bal. Remeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 69%, gks wybrzeze 31%.
FC Ipswich Town - gks wybrzeze 4:1