Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks wybrzeze FC Ipswich Town
1 Tactiek igła3testing
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
52.2 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten very good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Janisz rent richting de bal. Janisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faragli Gigli de bal. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Leyton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moullai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Piwo trapt de bal weg van het doel. Komoda kopt de bal weg. Blečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Ipswich Town 1:0

19e minuut.
Kiełpiński kopt de bal weg. Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poncia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Klungelig pakt Moullai de bal. Leyton begaat een overtreding. Moullai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moullai wilt de vrije trap nemen. Xhaferi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Ipswich Town 2:0

41e minuut.
Ciortea met een sublieme pass. Gaona probeert naar een medespeler te passen. Poncia rent richting de bal. Poncia haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oktar heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
MacRitchie passt de bal in één keer door. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Garkusha zijn tegenspeler op de grond. Garkusha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 37%, FC Ipswich Town 63%.
gks wybrzeze - FC Ipswich Town 2:0

69e minuut.
Gaona speelt de bal door. Faragli Gigli rent richting de bal. Faragli Gigli geeft de bal voor. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buitenspel voor Xhaferi. Goede buitenspelval van de verdediging. Blečić neemt vlug de vrije trap. Rognerud is nu in balbezit. Rognerud draait met de bal, schiet en ... Kałamarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - FC Ipswich Town 2:1

73e minuut.
Garkusha met een sublieme pass. Ciortea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzymała. Grzymała krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Llorián is nu in balbezit. Llorián geeft een hoge lob. Rognerud is nu in balbezit. Rognerud schiet op doel. Kałamarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 40%, FC Ipswich Town 60%.
gks wybrzeze - FC Ipswich Town 2:1