Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kowboje Seven Nation Army
atak Tactiek Kiszkiloszki
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Slavkov rent richting de bal. Manea maakt een afschuwelijke overtreding. Slavkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juncu met een snel genomen vrije trap. Slavkov krijgt zijn hoofd ertegen. Popielarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Marut geeft een hoge lob. Commans geeft een hoge lob. Popielarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Slavkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Seven Nation Army 0:1

11e minuut.
Blank onderschept slim de pass. Klungelig pakt Varsha de bal. Blank maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blank naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Pędzich geeft een lange en hoge pass. Repeła heeft problemen om de bal te vangen. Repeła passt de bal in één keer door. Marcinek rent richting de bal. Marcinek haalt uit met een fantastische trap. Chęciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar geeft een hoge lob. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Popielarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowboje 43%, Seven Nation Army 57%.
kowboje - Seven Nation Army 0:1

50e minuut.
Amnar probeert naar een medespeler te passen. Slavkov heeft problemen om de bal te vangen. Pędzich begaat een overtreding. Pędzich krijgt een gele kaart. Slavkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - Seven Nation Army 0:2

69e minuut.
Amnar geeft een lange en hoge pass. Manea kopt de bal weg. Pędzich heeft problemen om de bal te vangen. Slavkov is nu in balbezit. Slavkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Toronho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trí Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Dũng geeft de bal voor. Chęciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Marcinek is nu in balbezit. Marcinek schiet op doel. Amnar probeert de bal aan de voet te houden. Repeła bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Juncu probeert naar een medespeler te passen. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Slavkov de bal. Slavkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowboje 44%, Seven Nation Army 56%.
kowboje - Seven Nation Army 0:2