Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS FC Barcelona *.:Biała Gwiazda:.*
sada Tactiek one
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Skarmoutsos rent richting de bal. Skarmoutsos geeft een lange en hoge pass. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Händel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 0:1

10e minuut.
Daar is Laratorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karseras is nu in balbezit. Karseras met een sublieme pass. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Predenkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grama is nu in balbezit. Grama passt de bal zonder na te denken. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Heisserer kopt de bal weg. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... Pezda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Karseras rent richting de bal. Karseras speelt de bal door. Pütz met een sublieme pass. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Heisserer probeert de bal aan de voet te houden. Altındemir is nu in balbezit. Altındemir speelt de bal door. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Zalbidegoitia de bal. Zalbidegoitia geeft een hoge lob. Olar kopt de bal weg. Predenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Karseras geeft een lange en hoge pass. Košara kopt de bal weg. Daar is Heisserer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. Pezda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ardaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardaş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grama de bal onder controle te krijgen. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zalbidegoitia verovert de bal door een tackle van achteren. Zalbidegoitia probeert naar een medespeler te passen. Volter probeert naar een medespeler te passen. Heisserer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karseras zal de hoekschop nemen. Predenkiewicz kopt de bal weg. Grama speelt de bal door. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. Pezda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karseras geeft de bal voor. Heisserer rent richting de bal. Heisserer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Parmentier onderschept slim de pass. Heisserer rent richting de bal. Heisserer draait met de bal, schiet en ... Pezda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS FC Barcelona 50%, *.:Biała Gwiazda:.* 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 1:1

50e minuut.
Pütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pütz passt de bal in één keer door. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş haalt uit met een fantastische trap. Pezda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Heisserer onderschept slim de pass. Heisserer probeert de bal met de borst te controleren. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 2:1

56e minuut.
Pütz speelt de bal door. Karseras rent richting de bal. Karseras passt de bal met de wreef. Heisserer rent richting de bal. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 3:1

61e minuut.
Karseras rent richting de bal. Karseras probeert naar een medespeler te passen. Heisserer rent richting de bal. Heisserer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 4:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olteanu komt het veld opgelopen. Rusoń komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Altındemir heeft problemen om de bal te vangen. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındemir maakt een afschuwelijke overtreding. Altındemir krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Olteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Heisserer onderschept slim de pass. Heisserer passt de bal zonder na te denken. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS FC Barcelona 28%, *.:Biała Gwiazda:.* 72%.
GKS FC Barcelona - *.:Biała Gwiazda:.* 4:1