Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kowboje gks wybrzeze
atak Tactiek 1
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
49.8 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


21e minuut.
Trí Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Trí Dũng passt de bal in één keer door. Varsha is nu in balbezit. Repeła is nu in balbezit. Repeła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kałamarz trapt de bal weg van het doel. Lavrenčić probeert de bal met de borst te controleren. Lavrenčić probeert naar een medespeler te passen. Moullai geeft een hoge lob. Grzymała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kowboje - gks wybrzeze 0:1

25e minuut.
Rendon geeft de bal voor. Lavrenčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrenčić passt de bal met de wreef. Moullai geeft een lange en hoge pass. Grzymała springt en kopt de bal. Popielarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Repeła kopt de bal weg. Lavrenčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrenčić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xhaferi de bal. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Trí Dũng passt de bal met de wreef. Pędzich speelt de bal door. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk geeft een hoge lob. Leśnodorski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Komoda geeft een lange en hoge pass. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowboje 68%, gks wybrzeze 32%.
kowboje - gks wybrzeze 0:1

52e minuut.
Leśnodorski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnodorski geeft een hoge lob. Grzymała kopt de bal weg. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Marcinek rent richting de bal. Parandyk verovert de bal door een tackle van achteren. Parandyk geeft de bal voor. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lavrenčić rent richting de bal. Lavrenčić met een sublieme pass. Marut heeft problemen om de bal te vangen. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Parandyk passt de bal met de wreef. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea is nu in balbezit. Xhaferi onderschept slim de pass. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. Popielarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Głód rent richting de bal. Głód draait met de bal, schiet en ... Kęcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kałamarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kowboje - gks wybrzeze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowboje 66%, gks wybrzeze 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kowboje - gks wybrzeze 1:1