Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks wybrzeze kowboje
1 Tactiek atak
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 47.9
formidable Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Xhaferi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśnodorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Oktar kopt de bal weg. Daar is Pędzich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Głód kopt de bal weg. Lavrenčić met een sublieme pass. Manea verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Popielarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Repeła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Repeła. Repeła krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Moullai geeft de bal voor. Marut probeert de bal met de borst te controleren. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała schiet op doel. Popielarz bokst de bal weg.

38e minuut.
Rendon speelt de bal door. Inworp. Janisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśnodorski is nu in balbezit. Leśnodorski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - kowboje 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 29%, kowboje 71%.
gks wybrzeze - kowboje 1:0

61e minuut.
Leśnodorski geeft een hoge lob. Pędzich heeft problemen om de bal te vangen. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Paal! Popielarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Grzymała schiet op doel. Marut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśnodorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzymała springt en kopt de bal. Paal!

64e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kęcki de bal. Głód rent richting de bal. Głód schiet op doel. Kałamarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Janisz probeert de bal aan de voet te houden. Santana kopt de bal weg. Daar is Janisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repeła rent richting de bal. Repeła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kęcki onderschept slim de pass. Kęcki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marut de bal. Grzymała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymała draait met de bal, schiet en ... Popielarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lavrenčić passt de bal zonder na te denken. Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Moullai geeft een hoge lob. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi schiet op doel. Popielarz bokst de bal weg.

86e minuut.
Rendon onderschept slim de pass. Rendon geeft de bal voor. Inworp. Lavrenčić met een snelle inworp. Leśnodorski geeft een lange en hoge pass. Popielarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lavrenčić met de inworp. Leśnodorski heeft problemen om de bal te vangen. Leśnodorski geeft de bal voor. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała draait met de bal, schiet en ... Popielarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manea is nu in balbezit. Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaferi schiet op doel. Popielarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - kowboje 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 27%, kowboje 73%.
gks wybrzeze - kowboje 2:0