Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks wybrzeze Shadows
1 Tactiek Normal 01
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 46.8
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


4e minuut.
Paadi is nu in balbezit. Oktar onderschept slim de pass. Oktar geeft de bal voor. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała haalt uit met een fantastische trap. Kiełbowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Janisz verovert de bal door een tackle van achteren. Janisz met een sublieme pass. Lavrenčić speelt de bal door. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzymała is nu in balbezit. Xhaferi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Shadows 1:0

13e minuut.
Moullai is nu in balbezit. Moullai geeft de bal voor. Daar is Tsoupros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Janisz geeft een hoge lob. Daar is Chodynicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moullai is nu in balbezit. Moullai schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kiełbowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Paadi de bal. Oktar geeft de bal voor. Xhaferi springt en kopt de bal. Kiełbowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Shadows 2:0

20e minuut.
Oktar probeert naar een medespeler te passen. Komoda is nu in balbezit. Komoda geeft de bal voor. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. Kiełbowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Paadi geeft een hoge lob. Əmirbəyov kopt de bal weg. Parandyk heeft problemen om de bal te vangen. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moullai rent richting de bal. Moullai geeft een lange en hoge pass. Fernández Marín kan de bal niet met de borst controleren. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 26%, Shadows 74%.
gks wybrzeze - Shadows 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Leśnodorski de bal. Leśnodorski probeert naar een medespeler te passen. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi schiet op doel. Kiełbowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Shadows 3:0

53e minuut.
Lavrenčić verovert de bal door een tackle van achteren. Lavrenčić geeft een hoge lob. Xhaferi kopt de bal weg. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Fernández Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Grzymała. Goede buitenspelval van de verdediging. Fernández Marín maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Buitenspel voor Grzymała. Goede buitenspelval van de verdediging. Póczik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Krasniauskas speelt de bal door. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parandyk. Parandyk krijgt een gele kaart. Tunturivuori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əmirbəyov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paadi rent richting de bal. Paadi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garkusha komt het veld opgelopen. Llorián komt het veld opgelopen. Molitorys komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tunturivuori kan de bal niet met de borst controleren. Lavrenčić met een sublieme pass. Garkusha met een sublieme pass. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała schiet op doel. Kiełbowicz bokst de bal weg.

79e minuut.
Oktar verovert de bal door een tackle van achteren. Oktar geeft een lange en hoge pass. Grzymała rent richting de bal. Grzymała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Shadows 4:0

83e minuut.
Tsoupros geeft een hoge lob. Kęcki kopt de bal weg. Lavrenčić rent richting de bal. Lavrenčić speelt de bal door. Molitorys geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Shadows 5:0

84e minuut.
Suchan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Janisz geeft de bal voor. Molitorys kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Marín de bal. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi schiet op doel. Kiełbowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki met een sublieme pass. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - Shadows 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 24%, Shadows 76%.
gks wybrzeze - Shadows 6:0