Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rudawy TerapeutyczneOdruchyGastryczne
oni Tactiek 442
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kurmański met een sublieme pass. Magna is nu in balbezit. Magna passt de bal zonder na te denken. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Westra van Holthe rent richting de bal. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra van Holthe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Westra van Holthe krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dodos met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:1

19e minuut.
Chapiquije speelt de bal door. Hidijatullin kopt de bal weg. Dymon kan de bal niet met de borst controleren. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel. Chapiquije probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dodos passt de bal zonder na te denken. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin met een sublieme pass. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Grzymała de bal onder controle te krijgen. Hidijatullin geeft de bal voor. Pajčin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lavado rent richting de bal. Lavado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Richter probeert naar een medespeler te passen. Chapiquije probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:3

35e minuut.
Dodos is nu in balbezit. Dodos passt de bal met de wreef. Lavado probeert naar een medespeler te passen. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel. Chapiquije bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 49%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 51%.
rudawy - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:3

53e minuut.
Inworp. Bękart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarek probeert naar een medespeler te passen. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin speelt de bal door. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. Chapiquije werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:4

58e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Grabarek met een sublieme pass. Schitelea met een sublieme pass. Lavado is nu in balbezit. Lavado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Grabarek passt de bal zonder na te denken. Bękart geeft de bal voor. Dodos kopt de bal weg. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado passt de bal met de wreef. Chapiquije bokst de bal weg.

73e minuut.
Dodos passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kocić de bal onder controle te krijgen. Peterszajn met een sublieme pass. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hidijatullin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodos met een sublieme pass. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 50%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 50%.
rudawy - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 0:4