Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Długa Laga LZS Jasionka
LUL Tactiek nowa 2 2011
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.2 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


35e minuut.
Cugowski rent richting de bal. Cugowski geeft een lange en hoge pass. Drăguş kopt de bal weg. Pain rent richting de bal. Pain draait met de bal, schiet en ... Muchomorek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 52%, LZS Jasionka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Długa Laga - LZS Jasionka 0:0

67e minuut.
Vitsinets geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camoranesi met een snelle inworp. Depcik is nu in balbezit. Depcik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljević geeft een lange en hoge pass. Depcik rent richting de bal. Depcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Depcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel rent richting de bal. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - LZS Jasionka 0:1

82e minuut.
Hempel rent richting de bal. Vitsinets maakt een afschuwelijke overtreding. Hempel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fierro wilt de vrije trap nemen. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - LZS Jasionka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 55%, LZS Jasionka 45%.
Fc Długa Laga - LZS Jasionka 0:2