Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Szumy Fc Długa Laga
taktyka Tactiek LUL
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Casarini heeft problemen om de bal te vangen. Casarini probeert naar een medespeler te passen. Gut speelt de bal door. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel. Paal! Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Fc Długa Laga 1:0

4e minuut.
Casarini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fyda komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Dejko onderschept slim de pass. Dejko passt de bal zonder na te denken. Lung rent richting de bal. Lung geeft de bal voor. Pain krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yücetürk probeert de bal met de borst te controleren. Kwaśniak rent richting de bal. Yücetürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yücetürk krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fyda speelt de bal door. Gut met een sublieme pass. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Fc Długa Laga 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 40%, Fc Długa Laga 60%.
LKS Szumy - Fc Długa Laga 2:0

54e minuut.
Dejko rent richting de bal. Kwaśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dejko raakt geblesseerd tijdens het duel. Dejko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pain maakt een snoekduik en kopt de bal. Ördekçioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - Fc Długa Laga 2:1

56e minuut.
Szulca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Augustyn komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lung passt de bal zonder na te denken. Daar is Cugowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugowski geeft een hoge lob. Yücetürk rent richting de bal. Yücetürk haalt uit met een fantastische trap. Ördekçioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Augustyn kan de bal niet met de borst controleren. Cugowski rent richting de bal. Cugowski geeft een hoge lob. Yücetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lung passt de bal met de wreef. Gut geeft een hoge lob. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dejko is nu in balbezit. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut probeert naar een medespeler te passen. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ... Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 52%, Fc Długa Laga 48%.
LKS Szumy - Fc Długa Laga 2:1