Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze LKS Werdańsk
433 Tactiek Standard
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Krawężnik rent richting de bal. Landi verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Civelek met een sublieme pass. Łukowski speelt de bal door. Krawężnik is nu in balbezit. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kitowicz passt de bal met de wreef. Panke rent richting de bal. Panke passt de bal zonder na te denken. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Panke probeert naar een medespeler te passen. Kakas rent richting de bal. Kakas passt de bal in één keer door. Daar is Landi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Crotu trapt de bal weg. Skonieczka kopt de bal weg. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 0:1

11e minuut.
Silvere rent richting de bal. Silvere passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Riestra Presa de bal onder controle te krijgen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Szpręga trapt de bal weg. Skonieczka kopt de bal weg. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Panke kopt de bal weg. Daar is Landi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landi passt de bal met de wreef. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 0:2

18e minuut.
Kösling geeft een lange en hoge pass. Skonieczka speelt de bal door. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kösling rent richting de bal. Landi onderschept slim de pass. Skonieczka geeft een hoge lob. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Krawężnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łukowski met de inworp. Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Landi rent richting de bal. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi is nu in balbezit. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Łukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukowski met een sublieme pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Szpręga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 0:3

42e minuut.
Mellino met een sublieme pass. Skonieczka is nu in balbezit. Kösling onderschept slim de pass. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Shterev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 70%, LKS Werdańsk 30%.
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 1:3

48e minuut.
Kösling controleert de bal met de borst. Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa passt de bal met de wreef. Landi rent richting de bal. Landi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 1:4

50e minuut.
Kwaiszewski passt de bal in één keer door. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru met een sublieme pass. Landi is nu in balbezit. Landi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Shterev trapt de bal weg van het doel. Panke met een sublieme pass. Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Skonieczka geeft de bal voor. Klungelig pakt Stegaru de bal. Crotu onderschept slim de pass. Landi onderschept slim de pass. Landi schiet op doel. Szpręga bokst de bal weg.

70e minuut.
Stegaru rent richting de bal. Crotu onderschept slim de pass. Landi begaat een overtreding. Landi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski passt de bal met de wreef. Landi is nu in balbezit. Landi draait met de bal, schiet en ... Szpręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 1:5

85e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz geeft een lange en hoge pass. Landi rent richting de bal. Landi draait met de bal, schiet en ... Szpręga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 1:6

86e minuut.
Kakas met een snelle inworp. Daar is Skonieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skonieczka met een sublieme pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 51%, LKS Werdańsk 49%.
FC GórnikZabrze - LKS Werdańsk 1:6