Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Werdańsk rudawy
Standard Tactiek oni
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Westra van Holthe probeert naar een medespeler te passen. Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó passt de bal in één keer door. Chapiquije rent richting de bal. Chapiquije draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Panke rent richting de bal. Panke passt de bal zonder na te denken. Favalli heeft problemen om de bal te vangen. Favalli schiet op doel. Bencivegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Panke rent richting de bal. Panke probeert naar een medespeler te passen. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas geeft een lange en hoge pass. Stegaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Bencivegna bokst de bal weg.

9e minuut.
Kurmański is nu in balbezit. Łukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukowski met een sublieme pass. Favalli rent richting de bal. Favalli schiet op doel. Bencivegna bokst de bal weg.

13e minuut.
Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke verovert de bal door een tackle van achteren. Panke geeft de bal voor. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - rudawy 1:0

21e minuut.
Kakas onderschept slim de pass. Kakas geeft een hoge lob. Favalli is nu in balbezit. Favalli haalt uit met een fantastische trap. Grzymała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bencivegna bokst de bal weg.

26e minuut.
Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas speelt de bal door. Kurmański rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - rudawy 2:0

31e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter probeert naar een medespeler te passen. Kurmański probeert naar een medespeler te passen. Westra van Holthe is nu in balbezit. Westra van Holthe geeft een lange en hoge pass. Shterev bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Peterszajn de bal. Favalli rent richting de bal. Favalli speelt de bal door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richter trapt de bal weg. Cabaj kopt de bal weg. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Magna is nu in balbezit. Magna passt de bal zonder na te denken. Chapiquije is nu in balbezit. Chapiquije geeft een lange en hoge pass. Mikáczó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Magna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakas rent richting de bal. Kakas probeert naar een medespeler te passen. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Bencivegna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 48%, rudawy 52%.
LKS Werdańsk - rudawy 2:0

54e minuut.
Magna met een snelle inworp. Kwaiszewski is nu in balbezit. Chapiquije verovert de bal door een tackle van achteren. Chapiquije geeft een hoge lob. Shterev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli verovert de bal door een tackle van achteren. Favalli geeft een hoge lob. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Skonieczka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Richter de bal. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli is nu in balbezit. Favalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stegaru speelt de bal door. Favalli is nu in balbezit. Kurmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli verovert de bal door een tackle van achteren. Favalli draait met de bal, schiet en ... Bencivegna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Favalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli geeft een lange en hoge pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pajčin is nu in balbezit. Kakas begaat een overtreding. Pajčin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magna met een snel genomen vrije trap. Mikáczó kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Skonieczka met een sublieme pass. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski geeft de bal voor. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel. Bencivegna bokst de bal weg.

86e minuut.
Skonieczka passt de bal zonder na te denken. Panke rent richting de bal. Panke passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 45%, rudawy 55%.
LKS Werdańsk - rudawy 2:0