Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUŚKA TEAM Czarny Lotos
git 1 Tactiek RM
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Moceanu kan de bal niet met de borst controleren. Szepesi is nu in balbezit. Moceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moceanu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sattelberger rent richting de bal. Sattelberger geeft een hoge lob. Juszczak rent richting de bal. Juszczak geeft de bal voor. Beeken maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 1:0

18e minuut.
Kropop met de inworp. Olavesen met een sublieme pass. Korozçay is nu in balbezit. Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Olavesen geeft een hoge lob. Butz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak passt de bal met de wreef. Händel is nu in balbezit. Händel draait met de bal, schiet en ... Moţatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butz bokst de bal weg.

26e minuut.
Korozçay speelt de bal door. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft de bal voor. Medou maakt een snoekduik en kopt de bal. Minett maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 1:1

29e minuut.
Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken onderschept slim de pass. Met opzet legt Creangă zijn tegenspeler op de grond. Creangă krijgt een gele kaart. Beeken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sattelberger met een snel genomen vrije trap. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel schiet op doel. Butz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Juszczak passt de bal zonder na te denken. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapinos. Kapinos krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Korozçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken verovert de bal door een tackle van achteren. Beeken passt de bal met de wreef. Sattelberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sattelberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak passt de bal zonder na te denken. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel draait met de bal, schiet en ... Butz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beeken is nu in balbezit. Kropop legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beeken raakt geblesseerd tijdens het duel. Beeken neemt de penalty, wat een uithaal! Butz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 2:1

40e minuut.
Olavesen rent richting de bal. Olavesen geeft een hoge lob. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken haalt uit met een fantastische trap. Kapinos probeert de bal aan de voet te houden. Butz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Olavesen is nu in balbezit. Olavesen passt de bal met de wreef. Beeken is nu in balbezit. Beeken draait met de bal, schiet en ... Butz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 37%, Czarny Lotos 63%.
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 3:1

46e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Floris onderschept slim de pass. Floris speelt de bal door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Floris passt de bal in één keer door. Sattelberger rent richting de bal. Sattelberger met een sublieme pass. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kapinos rent richting de bal. Kapinos passt de bal zonder na te denken. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 4:1

90e minuut.
Juszczak met de inworp. Sattelberger is nu in balbezit. Sattelberger geeft een lange en hoge pass. Händel heeft problemen om de bal te vangen. Händel haalt uit met een fantastische trap. Butz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beeken is nu in balbezit. Kapinos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 37%, Czarny Lotos 63%.
BUŚKA TEAM - Czarny Lotos 5:1