Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szubienice! DragonForce
541 Tactiek kill
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten good
very good Passen good
outstanding Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Babayan de bal. Davidovici geeft de bal voor. Daar is Bernačík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Ioanid bokst de bal weg.

24e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici passt de bal zonder na te denken. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Ioanid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Garbień geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Ioanid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienice! 25%, DragonForce 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szubienice! - DragonForce 0:0

48e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici passt de bal zonder na te denken. Chonov is nu in balbezit. Chonov geeft een lange en hoge pass. Daar is Bahamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid bokst de bal weg.

49e minuut.
Pyykkö speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Davidovici geeft de bal voor. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... Ioanid bokst de bal weg. Klungelig pakt Quilaqueo de bal. Paal! Quilaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - DragonForce 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majcherczyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Quilaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov verovert de bal door een tackle van achteren. Chonov speelt de bal door. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wagemakers onderschept slim de pass. Sygiet is nu in balbezit. Sygiet geeft een hoge lob. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte schiet op doel. Ioanid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - DragonForce 2:0

86e minuut.
Chonov passt de bal in één keer door. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta passt de bal in één keer door. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - DragonForce 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienice! 31%, DragonForce 69%.
Szubienice! - DragonForce 3:0