Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Netta Vissnniowy Sad
NET X Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten excellent
good Passen average
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Barski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dällenbach de bal onder controle te krijgen. Vystrčil kopt de bal weg. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Imbert speelt de bal door. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano passt de bal met de wreef. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bastardo de bal onder controle te krijgen. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Barski passt de bal met de wreef. Mazurczak speelt de bal door. Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Dhondt speelt de bal door. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano passt de bal in één keer door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal in één keer door. Daar is Marciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano onderschept slim de pass. Marciano speelt de bal door. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marciano passt de bal met de wreef. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu passt de bal met de wreef. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 41%, Vissnniowy Sad 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Netta - Vissnniowy Sad 0:0

50e minuut.
Andreoli heeft problemen om de bal te vangen. Bormetti met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Kaercher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Vissnniowy Sad 1:0

52e minuut.
Malkov-Chiornyj verovert de bal door een tackle van achteren. Malkov-Chiornyj met een sublieme pass. Woods is nu in balbezit. Woods geeft een hoge lob. Andreoli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Tontu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Imbert probeert naar een medespeler te passen. Sap heeft problemen om de bal te vangen. Sap geeft een lange en hoge pass. Malkov-Chiornyj is nu in balbezit. Malkov-Chiornyj geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Fleury komt het veld opgelopen. Kozubek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Domenico passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tontu de bal. Dällenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dačić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dällenbach de bal. Bastardo speelt de bal door. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Malkov-Chiornyj kopt de bal weg. Woods probeert naar een medespeler te passen. Malkov-Chiornyj rent richting de bal. Malkov-Chiornyj geeft een hoge lob. Andreoli heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dällenbach passt de bal zonder na te denken. Andreoli rent richting de bal. Bormetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nolfi wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nolfi met een sublieme pass. Kozubek met een sublieme pass. Măgureanu is nu in balbezit. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Vissnniowy Sad 2:0

88e minuut.
Dačić speelt de bal door. Kozubek rent richting de bal. Kozubek probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 47%, Vissnniowy Sad 53%.
FC Netta - Vissnniowy Sad 2:0