Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL Lzs Kurów
532 Tactiek 4-4-2
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 37.3
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Furgalski geeft de bal voor. Inworp. Di Giovanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Oasenegre kopt de bal weg. Golia controleert de bal met de borst. Richard rent richting de bal. Golia onderschept slim de pass. Golia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Serocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toutziaris met een snelle inworp. Golia rent richting de bal. Golia geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Oasenegre kopt de bal weg. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Golia bereikt de bal nog maar net als eerste. Golia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş schiet op doel. Lăscărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 1:0

10e minuut.
Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Di Giovanni probeert naar een medespeler te passen. Fundakowski rent richting de bal. Aslantaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Oasenegre met een sublieme pass. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş passt de bal in één keer door. Golia bereikt de bal nog maar net als eerste. Golia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Atachi speelt de bal door. Di Giovanni rent richting de bal. Di Giovanni passt de bal in één keer door. Golia bereikt de bal nog maar net als eerste. Golia haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu bokst de bal weg.

29e minuut.
Golia is nu in balbezit. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... Serocki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 2:0

31e minuut.
Serocki passt de bal zonder na te denken. Di Giovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giovanni speelt de bal door. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 33%, Lzs Kurów 67%.
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 2:0

48e minuut.
Serwy speelt de bal door. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş probeert naar een medespeler te passen. Golia bereikt de bal nog maar net als eerste. Golia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Kasilyan geeft de bal voor. Daar is Fundakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan passt de bal in één keer door. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 3:0

65e minuut.
Klungelig pakt Aslantaş de bal. Golia rent richting de bal. Fundakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Golia kan niet meer verder spelen. Demirtaş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lăscărescu met een harde bal richting middenveld. Wrzeszcz kopt de bal weg. Serocki controleert de bal met de borst. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Demirtaş met een sublieme pass. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Furgalski zijn tegenspeler op de grond. Furgalski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aslantaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrzeszcz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Demirtaş krijgt zijn hoofd ertegen. Lăscărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 4:0

75e minuut.
Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz passt de bal zonder na te denken. Di Giovanni probeert naar een medespeler te passen. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 5:0

88e minuut.
Kasilyan onderschept slim de pass. Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 34%, Lzs Kurów 66%.
FC BARCELONA PL - Lzs Kurów 6:0