Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Netta Lzs Kurów
FC NETTA Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Tuvaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Smik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smik speelt de bal door. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Smik verovert de bal door een tackle van achteren. Smik geeft een hoge lob. Marciano probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fleury rent richting de bal. Fleury schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dhondt passt de bal met de wreef. Palik is nu in balbezit. Palik passt de bal in één keer door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Lzs Kurów 1:0

40e minuut.
Bormetti rent richting de bal. Bormetti geeft een hoge lob. Mazurczak kopt de bal weg. Marciano heeft problemen om de bal te vangen. Marciano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 44%, Lzs Kurów 56%.
FC Netta - Lzs Kurów 1:0

48e minuut.
Mazurczak passt de bal met de wreef. Palik controleert de bal met de borst. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palik de bal onder controle te krijgen. Lăscărescu bokst de bal weg.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tontu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smik speelt de bal door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel. Lăscărescu bokst de bal weg. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Lzs Kurów 2:0

52e minuut.
Tuvaoğlu rent richting de bal. Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kitka met een sublieme pass. Dhondt is nu in balbezit. Dhondt passt de bal in één keer door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celeban komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano geeft de bal voor. Richard kopt de bal weg. Tuvaoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Marciano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Olivian heeft problemen om de bal te vangen. Smik speelt de bal door. Fleury is nu in balbezit. Fleury schiet op doel. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Contra komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Măgureanu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Marciano rent richting de bal. Marciano geeft de bal voor. Klungelig pakt Serocki de bal. Celeban rent richting de bal. Celeban schiet op doel. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Fundakowski met een sublieme pass. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban is nu in balbezit. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dhondt heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu is nu in balbezit. Richard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richard krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Dhondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhondt passt de bal in één keer door. Serocki is nu in balbezit. Celeban onderschept slim de pass. Celeban schiet op doel. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Smik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smik met een sublieme pass. Măgureanu rent richting de bal. Celeban rent richting de bal. Celeban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Măgureanu is nu in balbezit. Celeban rent richting de bal. Fundakowski onderschept slim de pass. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 23%, Lzs Kurów 77%.
FC Netta - Lzs Kurów 2:0