Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarny Lotos Vissnniowy Sad
RM Tactiek 433
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Medou is nu in balbezit. Lipták onderschept slim de pass. Lipták geeft een hoge lob. Kropop geeft een lange en hoge pass. Medou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru probeert naar een medespeler te passen. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou schiet op doel. Lipták probeert de bal aan de voet te houden. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Inworp. Nieszczęsny met een snelle inworp. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă geeft een hoge lob. Medou springt en kopt de bal. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cămătaru passt de bal zonder na te denken. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkov-Chiornyj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malkov-Chiornyj krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dačić probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach passt de bal in één keer door. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Malkov-Chiornyj rent richting de bal. Malkov-Chiornyj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nolfi rent richting de bal. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi begaat een overtreding. Nolfi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Medou is nu in balbezit. Medou draait met de bal, schiet en ... Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Domenico geeft een hoge lob. Inworp. Cămătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Medou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nieszczęsny passt de bal met de wreef. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński speelt de bal door. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou schiet op doel. Kaercher bokst de bal weg.

40e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński speelt de bal door. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moceanu speelt de bal door. Klungelig pakt Medou de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nolfi. Medou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Medou kan niet meer verder spelen. Metea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 37%, Vissnniowy Sad 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarny Lotos - Vissnniowy Sad 0:0

47e minuut.
Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński begaat een overtreding. Jaroszyński krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Cămătaru passt de bal in één keer door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński probeert naar een medespeler te passen. Metea rent richting de bal. Metea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Bartolomeo geeft een hoge lob. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu passt de bal zonder na te denken. Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaercher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kapinos trapt de bal weg. Nolfi kopt de bal weg. Dällenbach probeert de bal aan de voet te houden. Andreoli rent richting de bal. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Domenico speelt de bal door. Dačić is nu in balbezit. Dačić passt de bal zonder na te denken. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... Butz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Korozçay komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Malkov-Chiornyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru met een sublieme pass. Metea is nu in balbezit. Metea schiet op doel. Kaercher bokst de bal weg.

89e minuut.
Nolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi passt de bal met de wreef. Korozçay speelt de bal door. Daar is Metea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - Vissnniowy Sad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 45%, Vissnniowy Sad 55%.
Czarny Lotos - Vissnniowy Sad 1:0