Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vissnniowy Sad BUŚKA TEAM
433 Tactiek git 1
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Juszczak is nu in balbezit. Juszczak passt de bal met de wreef. Olavesen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Händel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Händel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szepesi rent richting de bal. Szepesi probeert naar een medespeler te passen. Olavesen met een sublieme pass. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel schiet op doel. Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sap geeft een lange en hoge pass. Szepesi geeft een lange en hoge pass. Juszczak kopt de bal weg. Händel is nu in balbezit. Händel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - BUŚKA TEAM 0:1

15e minuut.
Nolfi speelt de bal door. Sap met een sublieme pass. Herrlich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Händel de bal. Händel draait met de bal, schiet en ... Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gábor is nu in balbezit. Gábor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Juszczak passt de bal met de wreef. Händel rent richting de bal. Händel passt de bal in één keer door. Gábor heeft problemen om de bal te vangen. Gábor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Herrlich speelt de bal door. Gábor is nu in balbezit. Gábor passt de bal met de wreef. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. Kaercher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dačić passt de bal met de wreef. Psaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Olavesen geeft een lange en hoge pass. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel haalt uit met een fantastische trap. Kaercher bokst de bal weg. Händel is nu in balbezit. Händel draait met de bal, schiet en ... Paal! Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Herrlich kopt de bal weg. Gábor heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woods. Woods krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Psaila passt de bal met de wreef. Andreoli rent richting de bal. Floris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 63%, BUŚKA TEAM 37%.
Vissnniowy Sad - BUŚKA TEAM 0:1

46e minuut.
Beeken komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De Bruyne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dziekanowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sap heeft problemen om de bal te vangen. Herrlich rent richting de bal. Herrlich probeert naar een medespeler te passen. Beeken is nu in balbezit. Beeken draait met de bal, schiet en ... Kaercher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Daar is Floris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkov-Chiornyj met een sublieme pass. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik geeft een hoge lob. Domenico geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Olavesen met een snelle inworp. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak geeft de bal voor. Beeken krijgt zijn hoofd ertegen. Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Olavesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak met een sublieme pass. Händel rent richting de bal. Händel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szepesi speelt de bal door. Daar is Herrlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrlich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Händel de bal. Händel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Floris verovert de bal door een tackle van achteren. Floris geeft een lange en hoge pass. Händel kopt de bal weg. Beeken is nu in balbezit. Beeken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Woods met de inworp. Malkov-Chiornyj rent richting de bal. Malkov-Chiornyj geeft een hoge lob. Psaila heeft problemen om de bal te vangen. Niźnik onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Imbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 47%, BUŚKA TEAM 53%.
Vissnniowy Sad - BUŚKA TEAM 0:1