Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUŚKA TEAM Vissnniowy Sad
git 1 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 47.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Olavesen rent richting de bal. Olavesen geeft een hoge lob. Gábor kopt de bal weg. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel haalt uit met een fantastische trap. Kaercher bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 1:0

3e minuut.
Szepesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gábor de bal. Gábor passt de bal met de wreef. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. Kaercher bokst de bal weg.

6e minuut.
Herrlich speelt de bal door. Juszczak is nu in balbezit. Gábor met een sublieme pass. Händel rent richting de bal. Händel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Imbert trapt de bal weg. Juszczak kan de bal niet met de borst controleren. Juszczak geeft een hoge lob. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gábor probeert de bal aan de voet te houden. Wilk is nu in balbezit. Wilk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak geeft de bal voor. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Händel is nu in balbezit. Händel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 2:0

18e minuut.
Gábor rent richting de bal. Imbert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gábor. Gábor krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski passt de bal zonder na te denken. Juszczak met een sublieme pass. Händel rent richting de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Juszczak speelt de bal door. Olavesen is nu in balbezit. Olavesen speelt de bal door. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Herrlich speelt de bal door. Händel rent richting de bal. Händel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Olavesen met de inworp. Juszczak rent richting de bal. Juszczak passt de bal in één keer door. Händel rent richting de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 3:0

33e minuut.
Szepesi kopt de bal weg. Herrlich rent richting de bal. Herrlich passt de bal zonder na te denken. Händel rent richting de bal. Händel draait met de bal, schiet en ... Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Juszczak is nu in balbezit. Juszczak geeft een hoge lob. Daar is Imbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábor rent richting de bal. Gábor haalt uit met een fantastische trap. Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wilk met een sublieme pass. Herrlich rent richting de bal. Herrlich probeert naar een medespeler te passen. Gábor rent richting de bal. Gábor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 33%, Vissnniowy Sad 67%.
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 3:0

47e minuut.
Cichos is nu in balbezit. Cichos geeft een lange en hoge pass. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 4:0

50e minuut.
Domenico rent richting de bal. Olavesen verovert de bal door een tackle van achteren. Olavesen met een sublieme pass. Händel rent richting de bal. Händel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. De Bruyne komt het veld opgelopen. Kaercher trapt de bal weg van het doel. Daar is Psaila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik geeft een hoge lob. Händel rent richting de bal. Händel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Psaila rent richting de bal. Olavesen onderschept slim de pass. Olavesen met een sublieme pass. Herrlich probeert naar een medespeler te passen. Gábor is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel probeert naar een medespeler te passen. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel is nu in balbezit. Händel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Floris geeft een hoge lob. Herrlich is nu in balbezit. Herrlich passt de bal met de wreef. Gábor is nu in balbezit. Gábor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gábor rent richting de bal. Imbert is nu in balbezit. Gábor onderschept slim de pass. Gábor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 29%, Vissnniowy Sad 71%.
BUŚKA TEAM - Vissnniowy Sad 5:0