Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarny Lotos FC BARCELONA PL
RM Tactiek 532
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Aslantaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aslantaş probeert naar een medespeler te passen. Toutziaris rent richting de bal. Toutziaris geeft een lange en hoge pass. Perišić krijgt zijn hoofd ertegen. Butz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Oliver speelt de bal door. Cămătaru kan de bal niet met de borst controleren. Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Medou heeft problemen om de bal te vangen. Medou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kropop onderschept slim de pass. Kropop geeft een hoge lob. Soczewka speelt de bal door. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou haalt uit met een fantastische trap. Oliver bokst de bal weg.

20e minuut.
Creangă kopt de bal weg. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny geeft de bal voor. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou draait met de bal, schiet en ... Paal! Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cămătaru heeft problemen om de bal te vangen. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap. Moţatu probeert de bal aan de voet te houden. Butz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - FC BARCELONA PL 0:1

32e minuut.
Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz geeft een hoge lob. Daar is Bartolomeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perišić rent richting de bal. Perišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kapinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap. Butz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - FC BARCELONA PL 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Nieszczęsny de bal. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić met een sublieme pass. Di Giovanni rent richting de bal. Di Giovanni geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 63%, FC BARCELONA PL 37%.
Czarny Lotos - FC BARCELONA PL 0:2

61e minuut.
Moceanu geeft de bal voor. Medou kan de bal niet met de borst controleren. Soczewka rent richting de bal. Medou onderschept slim de pass. Medou schiet op doel. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Serwy speelt de bal door. Toutziaris is nu in balbezit. Cămătaru maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cămătaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cămătaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş onderschept slim de pass. Aslantaş passt de bal met de wreef. Kasilyan geeft de bal voor. Perišić kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 53%, FC BARCELONA PL 47%.
Czarny Lotos - FC BARCELONA PL 0:2